Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Ο φευγάτος Βλαχοδήμος και το… χαρτί του ΠΑΣ!!

Δύσκολα θα παραμείνει μετά τον Ιανουάριο στην Άουγκσμπουργκ ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Ενδιαφέρον από τρεις ελληνικές ομάδες, αλλά ο ίσως ο ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά.

Ο φευγάτος Βλαχοδήμος και το… χαρτί του ΠΑΣ
Δυσαρεστημένος είναι ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος στην Άουγκσμπουργκ. Ο 22χρονος εξτρέμ έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής και σύμφωνα με τον «τρελό του χωριού» της «Sportday» θέλει να αποχωρήσει από τη γερμανική ομάδα, στην οποία έχει παραχωρηθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Οι εξελίξεις πιθανολογείται ότι θα είναι άμεσες, διότι ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι, καθώς επιθυμεί να αλλάξει ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ενδιαφέρον έχουν δείξει εδώ και λίγο καιρό ο Άρης και ο Πλατανιάς που έβλεπαν ότι ο πρώην παίκτης Skoda Ξάνθης δεν περνάει καλά στον σύλλογο της Bundesliga, έχοντας μόλις 14 λεπτά συμμετοχής. Στους «μνηστήρες» προστέθηκε πρόσφατα ο ΠΑΣ Γιάννινα και ίσως να έχει και προβάδισμα. Αυτό προκύπτει, διότι η ομάδα της Ηπείρου είναι διατεθειμένη να δώσει και αντάλλαγμα. Όχι κατευθείαν, όμως. Σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» θελήσουν να αποκτήσουν τον Κοροβέση, ο οποίος κάνει καλή σεζόν μέχρι στιγμής, θα έχουν προβάδισμα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: