Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Στέφενς: «Αν παίζουμε όπως σήμερα…»

Ευχαριστημένος από την απόδοση του ΠΑΟΚ κατά διαστήματα στο ευρύ 5-2 επί της Καλλονής ήταν ο Χουμπ Στέφενς, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα.

Στέφενς: «Αν παίζουμε όπως σήμερα…»
Από το πρώτα λεπτά κάθε ημιχρόνου της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Καλλονή έμεινε ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως ήθελε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά»:

«Πρέπει να πω ότι στα πρώτα 30 λεπτά παρουσιάσαμε πραγματικά καλή εικόνα. Μετά το 1-2 δεν με ικανοποίησε αυτό που είδα. Στο δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα 20 λεπτά κάναμε πολύ καλό παιχνίδι και πετύχαμε τα γκολ. Στη συνέχεια μας επηρέασαν οι αλλαγές αλλά ήθελα να ξεκουράσω κάποιους παίκτες. Συνήθως όταν πηγαίνει καλά ένα παιχνίδι δεν θέλω κάνω αλλαγές, αλλά κάποιοι παίκτες έπρεπε να ξεκουραστούν. Αν παίζουμε όπως σήμερα μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι», δήλωσε ο κ. Στέφενς, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους Κατσουράνη και Ολίσε, για να απαντήσει:

«Έχουμε όλους τους παίκτες στην διάθεσή μας, δεν είναι μόνο ο Κατσουράνης και ο Ολίσε, όλοι πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και γι' αυτό δεν θέλω να μιλάω συγκεκριμένα για κάποιους παίκτες. Γιατί όλοι προσπαθούν για να έρθουν τέτοια αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: