Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο Μιλίνκοβιτς!!

Χωρίς τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του Άρη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. «Κόλλημα» λόγω πυρετού δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο Μιλίνκοβιτς
Απών λόγω πυρετού από τη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του Άρη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης ήταν ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε κόλλημα λόγω πυρετού και τη θέση του πήρε ο συνεργάτης του στον πάγκο των «κίτρινων», Ζόραν Λόντσαρ.

Παράλληλα, εντείνεται η φημολογία περί απομάκρυνσης του Μιλίνκοβιτς από την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά το σχόλιο του Λόντσαρ:

«Ήταν ένα πού καλό και πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. ο ΑΡΗΣ πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το πρώτο γκολ. στο β’ ημίχρονο ήταν καλύτερος και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με το Μανιά στις καθυστερήσεις και στο πέναλτι που έχασε και έφυγε με την ισοπαλία. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ, ο ΑΡΗΣ είχε σήμερα πέντε παίκτες κάτω από 20 χρονών και πράγματι τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια. Πάντα δίνουν 100-150% των δυνατοτήτων τους και αυτό είναι που μπορούν και αυτά που μπορούν αυτά θα δίνουν».

Για το αν έχουν μιλήσει με τη διοίκηση για το μέλλον τους στον πάγκο: «Η δική μας δουλειά είναι μέσα στο γήπεδο. Γνωριστήκαμε χθες με την καινούρια διοίκηση. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να μιλήσουμε. Εμείς κοιτάμε να είναι αγωνιστικά έτοιμη η ομάδα για να παίζει μπάλα».
Για το αν είναι διατεθειμένοι να μείνουν: «Εγώ έπαιξα μπάλα στον ΑΡΗ και υπέγραψα με τον ΑΡΗ. Δεν υπέγραψα ούτε με τον Ηλιάδη ούτε με τον Σκόρδα. Εμείς συνεχίζουμε και πάντα είμαστε στη διάθεση της ομάδας».
Για το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης: «Εδώ και δύο μήνες ξέρουμε σε ποιες θέσεις θέλουμε παίκτες. Δεν συμμετέχουμε στις συζητήσεις. Εμείς είπαμε σε ποιες θέσεις θέλουμε ενίσχυση και νομίζω ότι όλοι όσοι βλέπουν μπορούν να βάλουν συμπεράσματα. Κανείς δεν λέει όχι στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο ΑΡΗΣ. Θα χρειαστεί πολύ τύχη, πολύ δουλειά και υπομονή για να μείνει στην κατηγορία χωρίς ενίσχυση. Αυτό το υλικό είναι για μετά από δύο χρόνια. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Χρειάζεται τερματοφύλακας, δύο ακραίους μπακ, δύο αμυντικά χαφ, δεξί εξτρέμ, δύο σέντερ μπακ, έναν επιθετικό».

Για το αν βασίζονται στη μεταγραφική ενίσχυση: «Σε τι να βασιζόμαστε; στο Άγιο Πνεύμα. Φαίνεται στο γήπεδο ότι όλα τα παιχνίδια η ομάδα ή χάνει ή κερδίζει στην κόψη του ξυραφιού. Δεν υπήρξαν ομάδες που διέλυσαν τον ΑΡΗ με εξαίρεση ένα ή δύο παιχνίδια. Πάλεψε όλα τα ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: