Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Μέχρι 142 εκατ. ευρώ φτάνει η μεταγραφή του Νεϊμάρ!!

Εβδομήντα εκατ. ευρώ διέθεσε η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Νεϊμάρ, όμως το συγκεκριμένο ποσό μπορεί στο μέλλον να διπλασιαστεί!

Μέχρι 142 εκατ. ευρώ φτάνει η μεταγραφή του Νεϊμάρ!
Αρκετή κουβέντα υπήρξε για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στη Μπαρτσελόνα, αφού υπήρξαν αρκετά θέματα που έμειναν κρυφά και έρχεται σήμερα να τα φέρει στο φως της επιφάνειας η ισπανική εφημερίδα «Marca».

Εκείνο που ξέραμε είναι ότι οι Καταλανοί διέθεσαν το ποσό των 70 εκατ. ευρώ συνολικά για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού.

Τα 57 εκατ. ευρώ αφορούσαν το κόστος της μεταγραφής, με τα 17,1 εκατ. ευρώ να πηγαίνουν στη Σάντος και τα άλλα 40 εκατ. ευρώ να πηγαίνουν στον Νεϊμάρ και την εταιρεία του.

Υπάρχουν, όμως, και άλλα χρήματα που ενδεχομένως να χρειαστεί να καταβάλει ως μέρος της συμφωνίας

*** Ένα ποσό της τάξεως των 7,9 εκατ. ευρώ στη Σάντος για να έχει «προτεραιότητα» για τρεις ανερχόμενους ποδοσφαιριστές.

*** Πρέπει να διεξαχθεί ένα φιλικό ματς, στο οποίο η Μπαρτσελόνα καλείται να πληρώσει 4,5 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση στην περίπτωση που δεν εκπληρωθεί η δέσμευσή της.

*** Και αν ο Νεϊμάρ είναι στους φιναλίστ για τη «Χρυσή Μπάλα» τα επόμενα χρόνια, θα χρειαστεί να καταλάβει άλλα 2 εκατ. ευρώ στη Σάντος.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: