Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Κώνστας στο Metropolis: «Δε σκεφτόμαστε αλλαγή Μιλίνκοβιτς»

Το μέλος του νέου δ.σ. της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Κώνστας, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για τη νέα διοικητική μέρα στους "κιτρίνους" τονίζοντας πως δεν θα ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια προκειμένου να λυθούν όλα τα προβλήματα του συλλόγου ενώ υπογράμμισε πως δεν υπάρχει σκέψη για αντικατάσταση του Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Αρχικά ο κ.Κώνστας είπε:

«Θα κριθούμε από τις πράξεις μας, δεν έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε λάθη. Πρέπει να συμβουλευόμαστε τους πιο ειδικούς ανθρώπους για να κάνουμε τις καλύτερες κινήσεις, θα υπάρξουν αρμοδιότητες και καθένας από μας θα αναλάβει έναν τομέα. Κάποιος θα αναλάβει και το νομικό κομμάτι και ο Άρης δε θα πέσει στα χαρτιά, από δικαστικό θέμα».

Για τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση:

«Εμείς ερχόμαστε ως διαχειριστές. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το οικονομικό. Υπάρχουν κάποια σταθερά έσοδα, θα δούμε ποιο είναι το έλλειμμα και θα κινηθούμε για να εξασφαλίσουμε κάποιους πόρους. Θα πρέπει πρώτα να δούμε το ακριβές ποσό του ελλείμματος και μετά θα δούμε αν μπορούμε ή όχι να το καλύψουμε. Οι συμφωνίες έχουν γίνει και αν δεν μπορούμε να τις τηρήσουμε, θα τις μετατρέψουμε. Όλα αυτά θα τα συζητήσουμε μετά τη Δευτέρα. Τώρα θέλω να μείνω κυρίως στο ότι έχουμε γνώση της ευθύνης και θα δεσμευτώ ότι θα κάνουμε κατάθεση ψυχής για να καλύψουμε όλα τα προβλήματα. Δε θα κοροϊδέψουμε κανέναν και θέλω να δείξει ο κόσμος ότι στηρίζει κυρίως τους παίκτες. Θέλουμε να δηλώσουμε ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι, ότι κάτι έχει αλλάξει στον Άρη. Υπάρχει μεγάλη αλλαγή».

Για τα συνθήματα κατά του Σκόρδα στο γήπεδο:

«Αυτός που τα έγραψε, αν σέβεται το κτίριο, πρέπει να πάει να τα σβήσει. Εμείς δεν κρυβόμαστε, ας έρθει να μας πει ποιο είναι το λάθος. Πρέπει να είμαστε όλοι αγαπημένοι».

Για το αν προτίθεται η νέα διοίκηση να αντικαταστήσει τον Μιλίνκοβιτς:

«Δεν είναι στις σκέψεις μας να αντικατασταθεί ο κ. Μιλίνκοβιτς. Είχαμε χθες το βράδυ μαι αρκετά έντονη συζήτηση μαζί του, γιατί έχει κι αυτός κάποια προβλήματα, αλλά τον καθησυχάσαμε».

Για το πόσο νόμιμος ήταν ο τρόπος της ανάδειξης της νέας διοίκησης:

«Δεν υπήρχε άλλη πρόταση και ο Άρης έπρεπε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα. Μακάρι να υπάρξει στο μέλλον μια πρόταση σοβαρή που θα ελεγχθεί από την ΚΜΑ, από εκεί που πρέπει δηλαδή κι εμείς θα φύγουμε και θα αφήσουμε τους ανθρώπους εκείνους να αναλάβουν την τύχη της ομάδας».

Τέλος, για το πόρισμα και αν θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί:

«Εμένα η άποψή μου είναι σκληρή. Όπως θα έρθει το πόρισμα σε μας, ας πάει και στον οικονομικό εισαγγελέα για να επιρρίψει τις ευθύνες που πρέπει». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: