Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Το «κλειδί» για τη μεταγραφή!!

Μόνο η απόκτηση ενός χαφ παίζει» αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό, με τον Μίτσελ να διαψεύδει ότι υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει προσθήκη μέσα στον Γενάρη. Πώς θα ενισχυθεί το υπάρχον ρόστερ.

Το «κλειδί» για τη μεταγραφή
Σε λίγες μέρες ανοίγει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, όμως ο Μίτσελ μετά τη χθεσινή νίκη (3-2) του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα έκοψε την… όρεξη σε όσους περιμένουν να ενισχυθεί το «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

«Οχι, για μεταγραφές έχουμε πει δεν έχουμε σκοπό. Εύχομαι να μη χάσουμε κανέναν. Αυτό το έχουμε ξαναπεί», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε χαριτολογώντας πως «δεν ξέρω αν ο πρόεδρος θέλει να συζητήσει μεταγραφή προπονητή. Τότε πρέπει να συναντηθούμε».

Χθες είχε ακουστεί πως ήταν πιθανό να συναντηθεί ο 50χρονος προπονητής με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να ετοιμάσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό, όμως αυτό δεν έγινε και ο μόνος με τον οποίο ήρθε σε επαφή ο Μίτσελ ήταν ο Γιάννης Βρέντζος.

Ο Ισπανός αναμένεται να αναχωρήσει την επομένη του αγώνα με τον Απόλλωνα Αθηνών στη Ριζούπολη για τη Μαδρίτη και θα επιστρέψει λίγο πριν από την πρωτοχρονιά. Έτσι υπάρχει φημολογία ότι η ενδεχόμενη συνάντηση θα γίνει σήμερα ή το αργότερο αύριο, ώστε οι ιθύνοντες του συλλόγου να ετοιμάσουν τις κινήσεις τους.

Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει «κλεισμένο» τον Πελέ, ο οποίος περιμένει να ενταχθεί άμεσα στο υπάρχον ρόστερ. Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει να αποχωρήσει κάποιος από την ομάδα.

Χθες η «Equipe» έγραψε πως η Μπαστιά κινείται για τον δανεισμό του Σαμπού Γιαταμπαρέ, τον οποίο είχε αφήσει το καλοκαίρι να έρθει στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Εφόσον αποχωρήσει ο Αφρικανός χαφ με τη μορφή δανεισμού, τότε ανοίγει ο δρόμος για να έρθει στο Λιμάνι ο Πορτογάλος άσος του Εργοτέλη. Από εκεί και πέρα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψει στη Μονακό ο Μεντζανί, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών.

Κρατάει μόνο τη νίκη

Στο +10 από τη δεύτερη θέση είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος χθες κατάφερε να επικρατήσει του ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στο «Καραϊσκάκης». Ο Μίτσελ παραδέχθηκε πως η ομάδα του δεν έκανε πολύ καλό παιχνίδι, όμως εκείνος και οι παίκτες του κρατούν τη νίκη.

«Σε πολλές στιγμές ήμασταν πολύ κατώτεροι απ' ό,τι συνηθίζουμε στην ακρίβεια, στη συνέχεια στο παιχνίδι μας και στην απόδοσή μας και γι' αυτόν τον λόγο δεν μπορώ να είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος», ήταν το σχόλιο του Ισπανού και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια: «Αν θέλουμε να βελτιωθούμε, δεν αρκεί η νίκη όπως σήμερα, αλλά να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτό το γνωρίζουν οι παίκτες».

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται για τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα Αθηνών στη Ριζούπολη, τον τελευταίο αγώνα της ομάδας μέσα στο 2013 και η επόμενη επίσημη υποχρέωσή τους είναι με την Καλλονή στις 3 Γενάρη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: