Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Αποθέωση fair play στη Ρόδο!!

Ποδοσφαιριστής του Αντιμάχου Ρόδου είπε στο διαιτητή πως σκόραρε με το χέρι και ακυρώθηκε το γκολ που πέτυχε.

Αποθέωση fair play στη Ρόδο
Την ώρα που αρκετοί συνάδελφοί του «βουτάνε» με το παραμικρό ή χρησιμοποιούν άλλα αθέμιτα μέσα για να φτάσουν στη νίκη, ο Μιχάλης Σκαλέρης αποδεικνύει πως το fair play… ζει και βασιλεύει.

Στην αναμέτρηση της ομάδας του, Αντιμάχου, με τον Δίκαιο για το Κύπελλο Ρόδου ο έμπειρος φορ και αρχηγός της ομάδας του πέτυχε γκολ με το χέρι και παρότι ο διαιτητής δεν το διέκρινε δείχνοντας τη σέντρα, ο ίδιος φρόντισε να του το επισημάνει και το τέρμα ακυρώθηκε.

Μεγαλύτερη αξία αποκτά η κίνηση του ποδοσφαιριστή από το γεγονός ότι η ομάδα του έχανε σε εκείνο το σημείο με 2-1 και αν μετρούσε το γκολ θα ισοφάριζε. Τελικά η ομάδα του ηττήθηκε με 3-2, αλλά ο ίδιος με την ενέργειά του αξίζει το χειροκρότημα όλων.

«Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την στιγμή έκλεψα. Θεώρησα ότι δεν είναι σωστό από την πλευρά μου. Το Δίκαιο είναι μια ομάδα που αγωνίστηκα για αρκετά χρόνια και με τίμησε πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Δεν θα μπορούσα να μην έκανα τίποτα. Άλλωστε δεν το άξιζα αυτό το γκολ. Αν και λατρεύω να βάζω γκολ, αυτό δεν μου άρεσε», δήλωσε για την ενέργειά του μετά το τέλος του αγώνα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: