Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

«Είμαι χαρούμενος που δεν παίζω αντίπαλος με τον Σουάρες»

Τυχερός νιώθει ο Μαμαντού Σακό που ο Λουίς Σουάρες είναι συμπαίκτης του και όχι αντίπαλός του, όπως είπε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας.

«Είμαι χαρούμενος που δεν παίζω αντίπαλος με τον Σουάρες»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μαμαντού Σακό για τον συμπαίκτη του στην Λίβερπουλ, Λουίς Σουάρες και δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι είναι δύσκολο να τον έχεις αντίπαλο.

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα είναι καλό να τον έχεις από την μεριά σου, παρά να είναι αντίπαλος. Είμαι αρκετά τυχερός που παίζω μαζί του», τόνισε ο Γάλλος.

«Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να παίζω το δικό μου παιχνίδι και να δείξω τις δικές μου δυνατότητες. Το σίγουρο όμως είναι πως αυτό είναι δύσκολο εναντίον του Λουίς Σουάρες, διότι είναι ένας επιθετικός παγκόσμιας κλάσης», πρόσθεσε ο αμυντικός.

Ο 23χρονος συμπλήρωσε: «Αυτό μας βοηθάει να βελτιωθούμε, ενώ πάντα πηγαίνει καλά όταν αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον, στην προπόνηση».

Για την πρόοδο της ομάδας είπε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Λουίς δίνει τα πάντα για την ομάδα. Βάζει την ομάδα πάνω από τον ίδιο, όπως και οι άλλοι παίκτες εδώ και αυτός είναι ο λόγος που η ομάδα προοδεύει συνεχώς». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: