Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Αχ αυτή η αστοχία!!

Σε ένα ακόμη ματς ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την… αστοχία του και οι αριθμοί λένε την… πικρή αλήθεια. Πονοκέφαλος Στέφενς εν όψει Λεβαδειακού. Αναγκαία η απόκτηση στόπερ.

Αχ αυτή η αστοχία
Για ένα ακόμη ματς φέτος στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ δημιούργησε πολλές φάσεις, αλλά αξιοποίησε ένα πολύ μικρό ποσοστό αυτών. Το χθεσινό 1-1 απέναντι στον Ατρόμητο, που βάσει εξέλιξης του ματς κι από τη στιγμή που η ισοφάριση στο 90’ ικανοποιεί αλλά με βάση την απόδοση της ομάδας ήταν μάλλον άδικο, ήταν απόρροια της δυστοκίας που παρουσίασε σε ένα ακόμη ματς η ομάδα του Χουμπ Στέφενς.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης προ δέκα ημερών 30 και χθες 11 τελικές προσπάθειες και είναι πρώτος στη συγκεκριμένη κατηγορία στο πρωτάθλημα με 228 (14,25 κατά μέσο όρο). Ξεπερνά και τον Ολυμπιακό που έχει 219, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πολύ υψηλότερο ποσοστό… ευστοχίας με ένα γκολ ανά 4,6 τελικές προσπάθειες, την ώρα που ο ΠΑΟΚ είναι μόλις έκτος με ένα γκολ ανά 7,4 τελικές προσπάθειες.

Πονοκέφαλος με Λεβαδειακό

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του για το 2013 υποδεχόμενος την Κυριακή τον Λεβαδειακό στην Τούμπα (15:00). Ο Χουμπ Στέφενς πονοκεφαλιάζει, καθώς σε αυτό το ματς δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τον Μιγκέλ Βίτορ, που αποχώρησε με θλάση και εκφράζονται φόβοι για απουσία του για περισσότερο από ένα μήνα, όσο και τον τιμωρημένο Κατσουράνη. Λογικά ο Κατσικάς και ο Τζαβέλλας θα αποτελέσουν το δίδυμο των στόπερ.

Πάντως η μεταγραφή στόπερ έχει αναχθεί σε προτεραιότητα για το «Δικέφαλο του Βορρά» πλέον, αν και δεν υπάρχει ακόμη κάποια χειροπιαστή εξέλιξη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: