Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Έσταξε ιδρώτα... η Παρί!!

Με νύχια και με δόντια πάλεψε η Παρί για να συνεχίσει στους «8» του Λιγκ Καπ. Η ομάδα του Μπλαν χρειάστηκε να φτάσει στην παράταση για πάρει το εισιτήριο απέναντι στη Σεντ Ετιέν (2-1).

Έσταξε ιδρώτα... η Παρί
Σε υπόθεση των «μεγάλων» εξελίχθηκε η φάση των «16» του Λιγκ Καπ Γαλλίας, καθώς Παρί, Μαρσέιγ και Λιόν «σφράγισαν» τα εισιτήρια τους και συνεχίζουν στην επόμενη φάση.

Η ομάδα του Μπλαν είδε τον Καβάνι να ανοίγει το σκορ στο 25ο λεπτό, όμως οι φιλοξενούμενοι με τον πρώην Παριζιάνο Ερντίνγκ να σκοράρει στο 78’ έστειλαν το ματς στην παράταση. Στο πρώτο τέταρτο δεν άλλαξε κάτι όμως στο φινάλε του δευτέρου (119'), ο Έντισον Καβάνι, με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα απάλλαξε τους γηπεδούχους από το «μαρτύριο» των πέναλτι και χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση με σκορ 2-1.

Από την άλλη, οι Μασσαλοί με δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο (Μεντί 13’ και Ζινιάκ 29’) άνοιξαν τον δρόμο της πρόκρισης απέναντι στην Τουλούζ, που αν και μείωσε με τον Σπάζιτς στο 42’ δεν κατάφερε να γλιτώσει την ήττα-αποκλεισμό με σκορ 2-1.
Άνετη πρόκριση για τη Λιόν, που νίκησε πιο άνετα απ’ότι δείχνει το 3-2 απέναντι στη Ρεμς.

Οι «λιονέ» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Γκομίς (58’) και Λακαζέτ (61’) σε διάστημα τριών λεπτώ. Οι φιλοξενούμενοι μείωσε στο 66’ με τον Ονιάνγκ αλλά ο Γκουργκίφ στο 82’ έσβησε τις ελπίδες τους κάνοντας το 3-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε για τη Ρεμς ο Αϊτέ στο 87’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, η Μπορντό πέρασε στην επόμενη φάση επικρατώντας 2-1 στην έδρα της Ρεν, όπως και οι Νις (3-0 τη Σοσό), Εβιάν (2-1 τη Μπαστιά) και Τρουά (3-2 την Τουρ), που νίκησαν στις έδρες τους. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: