Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

«Σβηστή» πρόκριση για Γιουνάιτεντ, νέο σοκ για Τότεναμ!! (video)

Στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ προκρίθηκε η Μαν. Γιουνάιτεντ νικώντας με 2-0 τη Στόουκ εκτός έδρας. Αποκλεισμός-σοκ για Τότεναμ, με 2-1 από τη Γουέστ Χαμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

«Σβηστή» πρόκριση για Γιουνάιτεντ, νέο σοκ για Τότεναμ (video)
Με αρκετούς αναπληρωματικούς στη σύνθεσή της, η Μαν. Γιουνάιτεντ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ νικώντας με 2-0 τη Στόουκ εκτός έδρας. Το ματς διακόπηκε για περίπου 10 λεπτά στο ημίωρο λόγω έντονης κακοκαιρίας, αλλά η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» δεν… σταμάτησε.

Στο 62’ ο Άσλεϊ Γιανγκ με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ…

18 12 2013 GifNumber 1 A second angle of Ashley Youngs golazo against Stoke [GIF]

… ενώ στο 78’ ο Πατρίς Εβρά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

18 12 2013 GifNumber 2 Patrice Evra curls Man United 2 up at Stoke [GIF]

Η σύνθεση της Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Εβρά, Τζόουνς, Σμόλινγκ, Έβανς, Κλέβερλι, Άντερσον (58’ Ερνάντες), Γουέλμπεκ (82’ Φλέτσερ), Βαλένσια, Γιανγκ.

Εκτός ημιτελικών έμεινε η Τότεναμ. Η απόλυση του Αντρέ Βίλας-Μπόας δεν άλλαξε πολλά στα «σπιρούνια», που έχασαν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με 2-1 από την συμπολίτισσα Γουέστ Χαμ, παρότι προηγήθηκαν με τον Εμανουέλ Αντεμπαγιόρ στο 67’. Τζάρβις στο 80’ και Μάιγκα στο 85’ έφεραν τα πάνω-κάτω για τα «σφυριά».

Μαν. Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ συμπλήρωσαν έτσι το «καρέ» των ημιτελικών μαζί με Μάντσεστερ Σίτι και Σάντερλαντ που την Τρίτη απέκλεισαν Λέστερ και Τσέλσι αντίστοιχα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: