Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

«Προβλέπω καταστροφή»!

9190_main
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Λάμπρος Γράντας για την επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα, αλλά και γενικότερα για την διοικητική κατάσταση στον σύλλογο τα τελευταία 20 χρόνια!
Αναλυτικά, όσα είπε ο Λάμπρος Γράντας:
Για την εκλογή Σκόρδα: “Είχα πει προ πολλού πως τα ψωμιά της διοίκησης του Ηλιάδη ήταν λίγα και πως μετά θα ερχόταν ο Σκόρδας. Τώρα, προβλέπω καταστροφή! Αυτοί έφεραν τον Άρη εδώ. Όλοι όσοι ψήφισαν είναι ενταγμένοι κάπου. Αυτοί που έβαλαν τον Ηλιάδη πρόεδρο, αυτοί τον έδιωξαν. Ο Σκόρδας οργανώθηκε πιο καλά, πλήρωσε μερικά μέλη κάτι ‘εικοσάρικα’ και επικράτησε τους Στεφανίδη”.
Για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη: “Όλα κινούνται γύρω από τους ομάδες συμφερόντων. Δεν εννοώ αποκλειστικά τους συνδέσμους φιλάθλων. Υπάρχει η μια πλευρά που φώναζε στο γήπεδο και η άλλη πλευρά που επικράτησε. Υπήρχαν πάντα οργανώσεις μέσα στον Άρη. Θυμάστε τις εκλογές στον ερασιτέχνη, όταν την μία πλευρά υποστήριζε η οργάνωση του Σαουρίδη και την άλλη η οργάνωση του Σεϊτανίδη”.
Για τα όσα έγιναν με τον επιχειρηματία Γιάννη Κωνσταντινίδη: “Δεν είχα υπόψη μου τίποτα, αλλά μόνο για τις δηλώσεις του στην τηλεόραση τον θεωρώ φαιδρό. Μ’ αυτές τις δηλώσεις κάνεις ζημιά στον Άρη και όχι στον Ηλιάδη. Το ζήτημα συντηρήθηκε ένα μήνα εις βάρος του Άρη, ήρθαν και οι δηλώσεις και τον τελείωσαν”.
Για το μέλλον της ΠΕ Άρης: “Δεν θα αφήσουν έναν ισχυρό παράγοντα στον Άρη να δουλέψει. Αυτό που συμβαίνει είναι τρελό. Τον Ψηφίδη τον έδιωξαν οι οργανωμένοι, ενώ τον Ηλιάδη τον έβαλαν και τον έβγαλαν αυτοί. Για το άρθρο 44 είχα υπογράψει, χαρίζοντας 80 εκατομμύρια και την επόμενη μέρα με βρίζανε πάλι. Αν δε σταματήσουν οι οργανώσεις στον Άρη, δεν γίνεται τίποτα. Ρωτούσα γιατί έδιωξαν τον Μιχαλήτσο και μου έλεγαν ότι το αποφάσισαν οι οργανωμένοι. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα… Δεν αφήνουν να βοηθηθεί ο Άρης…”.
Για το πόρισμα της ΝΕΧΙΑ: ” Ο Σκόρδας θα πάρει το πόρισμα και θα ελέγξει τον… εαυτό του”.
Για τον Ηλιάδη: “Όταν ήρθε ο Ηλιάδης, τον ρώτησα αν είχε χρήματα. Δεν μου τα έλεγε καλά, μασούσε τα λόγια του… Αν πίστευα ότι μπορεί να βοηθήσει πραγματικά, θα ήμουν μαζί του. Χωρίς χρήματα δεν σώζεται η κατάσταση”.
Για το αν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί ξανά με τα διοικητικά του Άρη: “Όχι. Καμία. Ότι συνέβαινε πριν 20 χρόνια, συμβαίνει και τώρα. Κατέστρεψαν μια τεράστια ομάδα με υπέροχο και περήφανο κόσμο”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: