Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Οι «μεγάλοι» είναι εδώ!!

Στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας πέρασαν οι Ατλέτικο Μαδρίτης, Σοσιεδάδ, Αλμερία και Μπέτις που έκαναν το... χρέος τους στους επαναληπτικούς με τους πιο αδύναμους αντιπάλους τους.

Οι «μεγάλοι» είναι εδώ!
Έκαναν το καθήκον τους οι ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ατλέτικο Μαδρίτης, Σοσιεδάδ, Αλμερία και Μπέτις τσέκαραν το εισιτήριό τους για τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, καθώς εύκολα ή δύσκολα υπερασπίστηκαν τα αποτελέσματα που είχαν πάρει από τους πρώτους αγώνες.

Οι «ροχιμπλάνκος» νίκησαν 2-1 την Σαντ Άντριου, κάνοντας την ανατροπή κι ενώ είχε... προίκα το 4-0 του πρώτου παιχνιδιού.

Η Μπέτις δυσκολεύτηκε για να πάρει την πρόκριση, γιατί παρά τη νίκη της με 2-1 στο πρώτο ματς κόντρα στην Εσπορτίου, σήμερα οι δύο όμαδες έμειναν στο 2-2 μέσα στην Ανδαλουσία και οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει την έκπληξη αν είχαν πετύχει ακόμα ένα τέρμα.

Η Σοσιεδάδ έπαιξε με βασικούς και έριξε τέσσερα στην Αλγεκίρας και σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου παιχνιδιού, έκλεισε εξίσου θέση στις κορυφαίες «16» ομάδες του θεσμού, όπως και η Αλμερία που έμεινε στο 0-0 με την Λας Πάλμας, αλλά είχε επικρατήσει 3-1 στο πρώτο παιχνίδι Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: