Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Θα γίνει πάλι ...Μπαρτσελόνα ο Άρης;

Εμπρός - πίσω για τον Άρη, ο οποίος υποδέχεται τον Αστέρα με τον Σκόρδα στη θέση του προέδρου και έτοιμος για τα ...περσινά. Ποιοι, όμως, "χαλάστηκαν" και τι να περιμένουμε; Τρομερές είναι οι εξελίξεις για τον Άρη, ο οποίος από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, παίζει πλέον το τελευταίο του χαρτί για να σωθεί και να παραμείνει στα "σαλόνια". Από τη στιγμή που οι υποψήφιοι επενδυτές εξαφανίστηκαν με διάφορες (σοβαρές και μη) δικαιολογίες, η επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα ήταν μονόδρομος. Καλώς ή κακώς, ο πρόεδρος των περσινών επιτυχιών επέστρεψε, με έναν και μοναδικό στόχο: Να σώσει τον Άρη!
Άλλωστε, η περσινή του επιτυχία με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο, είναι ο ...οδηγός και για τη φετινή ομάδα, η οποία βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο από πολύ νωρίς. Από πεντάρα σε πεντάρα πήγαινε στο περσινό φινάλε του πρωταθλήματος και η ομάδα πέταγε. Θέλετε η ψυχολογία, θέλετε το καλό κλίμα, η έλευση του Σκόρδα πέρυσι έκανε ...Μπαρτσελόνα τον Άρη και το ίδιο ελπίζουν οι Θεσσαλονικείς να γίνει και φέτος.
Αυτός είναι άλλωστε και ο μοναδικός λόγος που γύρισε ο Σκόρδας στον σύλλογο, αφού οι "εχθροί" του πλέον είναι ...αμέτρητοι εντός και εκτός ομάδας. Ελάχιστοι τον ήθελαν (οι 100 πιστοί όπως λένε χαρακτηριστικά που τον ψήφισαν και το καλοκαίρι), όμως η κατάσταση έχει φτάσει στο ...απροχώρητο οικονομικά και αγωνιστικά.
Βέβαια, ο Σκόρδας ξεκαθάρισε πως λεφτά δεν θα βάλει. Άλλωστε και να ήθελε, δεν έχει για να ...σώσει τους "κίτρινους", τα χρέη των οποίων πλέον είναι πάνω από τις δυνατότητές του. Διαχείριση θα κάνει και θα δώσει ...ψυχολογία για να πάρει η ομάδα νίκες και να σωθεί.
Θα ακολουθήσει μάλιστα και την περσινή καλή συνταγή, φέρνοντας μάλλον και τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο. Αρκούν, όμως, αυτά για να σωθεί ο Άρης; Την απάντηση θα τη μάθουμε σύντομα, καθώς χρόνος δεν υπάρχει...Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: