Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Εργοτέλης: «Ας ψάξουν αλλού για θύματα»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του ματς κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης εξέδωσε ο Εργοτέλης. «Δεν θα γίνουμε και πάλι το “τέλειο θύμα”» αναφέρουν οι Κρητικοί.

Εργοτέλης: «Ας ψάξουν αλλού για θύματα»
Καυστική ανακοίνωση για τη διαιτησία του ματς απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης εξέδωσε ο Εργοτέλης, αφήνοντας αιχμές για την ικανότητα και τα κίνητρα της ΚΕΔ.

Οι Κρητικοί διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ πριν το πρώτο γκολ του Απόλλωνα, αλλά και για χέρι εντός περιοχής που δεν δόθηκε στον Εργοτέλη.

Κλείνοντας κάνει λόγο για «παγίδα» που έχουν στήσει στους «κιτρινόμαυτους» στο φετινό πρωτάθλημα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «δεν θα γίνουμε και πάλι – όπως πριν από δυο χρόνια – το «τέλειο θύμα». Ό,τι κι αν κάνουν, όσο κι αν προσπαθήσουν, δεν πρόκειται να μας ρίξουν ξανά Κατηγορία. Ας ψάξουν αλλού για θύματα…»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη:

«Η ΠΑΕ Εργοτέλης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την αγανάκτησή της για τη διαιτησία του σημερινού αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο κος Ιωαννίδης με τα σφυρίγματά - ή καλύτερα με τα μη σφυρίγματά - του αλλοίωσε προκλητικά το αποτέλεσμα του αγώνα: Αγνόησε τόσο το καθαρό επιθετικό φάουλ που προηγήθηκε της επίτευξης του πρώτου γκολ του Απόλλωνα, καθώς και το εξόφθαλμο χέρι-πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στην εκπνοή του αγώνα (εκτός κι αν οι κανονισμοί του ποδοσφαίρου έχουν εναρμονιστεί μ’ εκείνους του βόλεϊ και δεν μας έχουν ενημερώσει ακόμα).

Μάλιστα, η τραγική σημερινή διαιτησία ήρθε σε συνέχεια εκείνης του περασμένου Σαββάτου, όταν στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακυρώθηκε ως οφσάιντ κανονικό γκολ της ομάδας μας (εκεί ο παίκτης μας έκανε το «λάθος» να καλύπτεται μόνο από δυο αντιπάλους και λιγότερο από τρία μέτρα).

Την προηγούμενη φορά που αναγκαστήκαμε να εκδώσουμε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τις διαδοχικές κακές διαιτησίες εις βάρος μας (στους αγώνες σε Πανιώνιο, ΠΑΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ), εκφράσαμε την εμπιστοσύνη μας τόσο στην ΚΕΔ, όσο και στην ελληνική διαιτησία γενικότερα. Δυστυχώς, πλέον, έχουμε αρχίσει να αμφιβάλουμε σοβαρά τόσο για την ικανότητα, όσο και για τα κίνητρά τους…

Φαίνεται ότι το εξαιρετικό ξεκίνημα του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα ενόχλησε κι ανησύχησε κάποιους… Τους ενημερώνουμε ότι δεν πρόκειται να πέσουμε στην παγίδα τους. Και τους προειδοποιούμε ότι δεν θα γίνουμε και πάλι – όπως πριν από δυο χρόνια – το "τέλειο θύμα". Ό,τι κι αν κάνουν, όσο κι αν προσπαθήσουν, δεν πρόκειται να μας ρίξουν ξανά Κατηγορία. Ας ψάξουν αλλού για θύματα…
»

Δεν υπάρχουν σχόλια: