Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Διαμαρτυρίες και… καμπάνες!!

Εξοργισμένοι παρουσιάζονται οι άνθρωποι του ΟΦΗ για την διαιτησία του κ. Λαμπρόπουλου στο χθεσινό παιχνίδι με την Skoda από το οποίο έφυγαν με την ήττα από την Ξάνθη.

Διαμαρτυρίες και… καμπάνες
Πολλά παράπονα για την διαιτητή του χθεσινού αγώνα με την Skoda Ξάνθη έχουν στον ΟΦΗ, αφού υποστηρίζουν πως ο κ. Λαμπρόπουλος έχασε τον έλεγχο του αγώνα, ακύρωσε κανονικό γκολ του των Κρητικών στις καθυστερήσεις και δεν τους έδωσε πέναλτι.

Μάλιστα, ο Μάνθος Πουλινάκης φέρεται μετά το τέλος του ματς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Καραμελίδη, και του ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του Λαμπρόπουλου, ξεκαθαρίζοντας πως είναι διατεθειμένος να παραιτηθεί από το ΔΣ της ΕΠΟ.

Από την πλευρά τους, οι Ρικάρντο Σα Πίντο και Βασίλης Κουτσιανικούλη κινδυνεύουν με τιμωρίες, αφού σύμφωνα με όσα έγραψε ο ρέφερι από τον Πύργο ο πρώτος αποκάλεσε τον διαιτητή «πουτ...» στη μητρική του γλώσσα και ο διεθνής άσος τον έβριζε με ιδιαίτερα άσχημους χαρακτηρισμούς.

Από εκεί και πέρα, στο φύλλο αγώνα δεν υπάρχει κάποια αναφορά στον Θανάση Παπάζογλου, με τον διαιτητή να αναφέρει μόνο πως «μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, κάποιοι παίκτες κινήθηκαν εναντίον μου απειλητικά ωστόσο παρενέβησαν οι άνθρωποι της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: