Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Σίλντεφελντ: «Λυπάμαι πραγματικά»

Συγκλονισμένος δήλωσε ο μπακ του Παναθηναϊκού, Γκόρντον Σίντεφελντ, για την τιμωρία της FIFA για ρατσιστική συμπεριφορά στον συμπαίκτη του Γιόζιπ Σίμουνιτς.

Σίλντεφελντ: «Λυπάμαι πραγματικά»
Τη στεναχώρια του εξέφρασε Γκόρντον Σίλντεφελντ για την ποινή αποκλεισμού δέκα αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον Γιόζιπ Σίμουνιτς για ρατσιστική συμπεριφορά από τη Παγκόσμια Ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όπως δήλωσε ο Κροάτης διεθνής αμυντικός του Παναθηναϊκού.

«Είμαι συγκλονισμένος από το μέγεθος της ποινής, ανεξάρτητα από το πως θα ερμηνεύσει ο καθένας αυτό που ήθελε να πει ο Γιόζιπ. Θα επαναλάβω ότι τα λεγόμενα του δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που υποστηρίζουν κάποιοι», δήλωσε ο Γκόρντον Σίλντεφελντ.

«Δημιουργήθηκε ένα θέμα από το πουθενά στο λάθος χρονικό σημείο και κατέληξε ακόμα χειρότερο. Λυπάμαι πραγματικά. Δεν θέλω να το καταδικάσω ή να το σχολιάσω. Τα μέσα ενημέρωσης πήραν μια κατάσταση και την ανέβασαν στον ουρανό», προσέθεσε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού

«Τι θα κάνουμε στη Βραζιλία; Ο Τζόε (σ.σ. Σίμουνιτς) είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και θα μας λείψει σίγουρα, αλλά η ομάδα έχει αποδείξει ότι διαθέτει πολλούς ικανούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις. Ελπίζω πως στους επόμενους έξι μήνες δεν υπάρξουν τραυματισμοί και η ομάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη στη διοργάνωση» είπε ο Κροάτης διεθνής ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: