Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Αναστεν-Άρης!!

Σε αναμμένα κάρβουνα συνέχισε να περπατάει ο Άρης. Οι «κίτρινοι» επέστρεψαν στο ματς με τον ποιοτικό Αστέρα, αλλά το 1-1 που απέσπασαν είναι πολύ λίγο για να τους ξεκολλήσει από την τελευταία θέση.

Αναστεν-Άρης!
Άρης και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1 στο «Κλ.Βικελίδης», στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι Αρκάδες ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και άνοιξαν το σκορ με τον Σέτι (27’).

Ο Άρης, αντέδρασε, έχασε πέναλτι με τον Αγκάνθο, ωστόσο σκόραρε με τον Ισπανό (65’) και πήρε, τουλάχιστον, τον βαθμό της ισοπαλίας, η οποία όμως δεν τον απομακρύνει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας.

Το ματς:


Ο ένας, σχεδόν, στο χείλος του γκρεμού, ο άλλος πιο χαλαρός, αλλά με την ίδια επιθυμία για θετικό αποτέλεσμα. Ο Άρης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, νωθρά, κάτι που ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε και «πάτησε» καλύτερα στο χορτάρι. Πίεσε ψηλά, κυκλοφόρησε καλά τη μπάλα με τους Ουσέρο και Μουνάφο και λίγο αργότερα έφτασε και στο γκολ.

Μετά από πολλές επισκέψεις στην περιοχή του Διούδη και αρκετά σουτ, εκτός περιοχής, ο Αστέρας σκόραρε με τον Σέτι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ουσέρο και πρώτη κεφαλιά από τον Εντό. Αυτό το γκολ ανέβασε την ψυχολογία του Αστέρα, την στιγμή που ο Άρης συνέχιζε να μην μπορεί να απειλήσει. Το τέλος του πρώτου μέρους, βρήκε τους παίκτες του Βεργέτη να είναι στη θέση του οδηγού της αναμέτρησης.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Άρη να θέλει να μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Χωρίς να έχει περιθώρια για να «σπαταλήσει» άλλο χρόνο, μπήκε πιο επιθετικά και είχε «χρυσή» ευκαιρία για να ισοφαρίσει, την οποία δαπάνησε ο Αγκάνθο, ο οποίος έχασε πέναλτι. Ο Ισπανός επιθετικός, ωστόσο, λίγο αργότερα έφερε το παιχνίδι στα ίσια και έβαλε και πάλι στην εκκίνηση τις δύο ομάδες.

Τα λεπτά κύλησαν, σχεδόν… μοιρασμένα. Ο Αστέρας προσπάθησε να συνέλθει από το γκολ που δέχτηκε, το κατάφερε σε ένα μεγάλο βαθμό, την στιγμή που ο Άρης συνέχισε να πιέζει όλο και πιο πολύ για να φτάσει στο γκολ. Σε αυτό βοηθούσε και ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος καταλάβαινε πως πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια. Το τελευταίο σφύριγμα του Μάνταλου, εκτός από τις έντονες αποδοκιμασίες, βρήκε και τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1.



Οι συνθέσεις των ομάδων:


Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Καραγκούνης, Τσουμάνης, Έλσνερ, Κύργιας, Σουνάς (67’ Ηρακλής), Νταμαρλής (88’ Κοτσαρίδης), Τάτος, Σταυρόπουλος (72’ Τσουκάνης), Αγκάνθο, Μανιάς.

Στον πάγκο: Μπουζάνης, Γιαννίτσης, Οικονομόπουλος, Γκόλιας.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Ζησόπουλος, Σέτι, Εντό, Μουνάφο (72’ Τσαμπούρης), Ουσέρο, Καράσκο (64’ Ουρτάδο), Ντε Μπλάσις (85’ Χουάνμα), Μπαράλες.

Στον πάγκο: Γεωργακόπουλος, Μπακασέτας, Κάφα, Ζαραδούκας.

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Καραΐσαρίδης (Πιερίας)
Γήπεδο: Κλ. Βικελίδης Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: