Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

«Σκέφτομαι την παραίτηση»

giotas
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Θωμάς Γιώτας φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και τόνισε ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά την παραίτηση, φανερά ενοχλημένος από τα συνθήματα προς το πρόσωπο του.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε :
Για τις αντιδράσεις και τα συνθήματα στους τοίχους κατά της διοίκησης: «Όσο αναφορά το ΑΣ Άρης ήμαστε υποχρεωμένοι θεσμικά να υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο, δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Από εκεί και πέρα με συντριπτική πλειοψηφία επικράτησε η τοποθέτηση του Λάμπρου Σκόρδα. Γιατί υπήρχαν δυο τοποθετήσεις, αυτή του Σκόρδα αλλά και αυτή του Στεφανίδη. Εμείς είπαμε ότι όποιος και αν είναι, την επόμενη μέρα θα είμαστε  αρωγοί και συμπαραστάτες στην δύσκολη προσπάθεια που πρέπει να κάνει για να βγει το κάρο από την λάσπη. Εγώ δεν ήθελα να μπω στο συμβούλιο, δεν στόχευα σε κάτι τέτοιο και όσοι ήταν παρόντες το γνωρίζουν πολύ καλά. Όποιος και να ήτανε στο παρελθόν, δεν έβγαλα τίποτα προς τα έξω ,απεναντίας έλεγα ότι και ο κ.Ηλιάδης καταβάλει μεγάλες προσπάθειες».
Για το άμα τελικά θα είναι στο συμβούλιο: «Ούτος ή άλλος ένα άτομο από τον ΑΣ Άρης θα ήτανε στο διοικητικό συμβούλιο. Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τον κ.Σκόρδα ούτε με τον κ.Στεφανίδη και δεν πήρα θέση . Απλά είπα ότι ο Άρης δεν μπορεί να υπάρχει χωρίς διοίκηση. Όταν είσαι πρόεδρος του ΑΣ Άρης το ΤΑΠ είναι ένα μέρος του ΑΣ, άρα αν είναι να παραιτηθώ από τον ΑΣ θα παραιτηθώ από παντού. Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και το Σαββατοκύριακο θα πάρω τις αποφάσεις μου. Όταν θέλεις διαφάνεια και το κυνηγάς και βλέπεις να γράφουν πράγματα για σένα στον τοίχο, οπωσδήποτε ενοχλείσαι και λες ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι. Μπορεί και στο παρελθόν να ήρθα σε αντιπαράθεση αλλά αυτά δεν τα έχω ξαναζήσει. Μέχρι σήμερα δεν είδα ποτά και δεν είπε κανείς ότι εγώ έβλαψα τον Άρη».
Για τα οικονομικά προβλήματα του Άρη και αν μπορεί να σωθεί: «Δεν γνωρίζω περισσότερα για τα οικονομικά της ΠΑΕ, αυτά τα γνωρίζει η ΚΜΑ. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο Λάμπρος Σκόρδας στην προκειμένη περίπτωση έχει όλη την διάθεση να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να φέρει αποτελέσματα τόσο στον οικονομικό όσο και στον αγωνιστικό τομέα. Έχει τρέλα και σε αυτό ποντάρει και ο ίδιος».
Στο τέλος κατέληξε λέγοντας: «Η ομάδα σήμερα έχει ανάγκη την στήριξη και την υποστήριξη και το λέω ανεξάρτητα από ονόματα. Πάνω από όλα είναι ο Άρη, πάνω από κάθε πρόσωπο και νομίζω ότι αυτό είναι που θέλει ο καθένας».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: