Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

«Γκολ πάλι από στημένα»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του δέχτηκε ακόμα ένα γκολ από στημένη φάση στάθηκε ο ποδοσφαιριστής του Λεβαδειακού, Θανάσης Μουλόπουλος μετά την ήττα 4-0 από τον Παναθηναϊκό.

«Γκολ πάλι από στημένα»
Στις στημένες φάσεις θα πρέπει να προσέχουν από εδώ και περά οι συμπαίκτες του και αυτός με τα όσα δήλωσε στη Nova ο παίκτης του Λεβαδειακού, Θανάσης Μουλόπουλος.

Ο Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε και στο προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το οποίο χαρακτηρίζει πολύ δύσκολο και για να φύγουν από την Τούμπα με κάτι θετικό δεν πρέπει να δεχτούν γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις :

Για το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα είπε: «Όταν χάνεις 2-0 από τον Παναθηναϊκό τα πόδια βαραίνουν και το άγχος είναι περισσότερο. Η αποβολή δεν βοήθησε από ότι φάνηκε παρά την προσπάθεια μας. Δεχτήκαμε πάλι γκολ από στημένο, το οποίο είναι και το αδύνατο σημείο μας».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός τους πήρε το κέντρο: «Μετά τα γκολ που δεχτήκαμε αλλάξαμε το σύστημα μας. Προσπαθήσαμε να βρούμε τον τρόπο να γυρίσουμε το ματς αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ανέφερε: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζουμε τον ΠΑΟΚ και την έδρα του, αλλά εμείς θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες που έχουμε μπροστά μας για να μειώσουμε τα λάθη που κάνουμε και θα πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το τι θα πρέπει να κάνει ο Λεβαδειακός για να φύγει από την Τούμπα με το θετικό αποτέλεσμα: «Σίγουρα να μην δεχτούμε γκολ. Να είμαστε καλοί στην άμυνα και αν καταφέρουμε να κάνουμε κάτι επιθετικά για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Το παν όμως είναι να μην δεχτούμε γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: