Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

«Γη και ύδωρ» στον Σουάρες!

Έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα η Λίβερπουλ για τον Λουίς Σουάρες ώστε να τον κρατήσει στο «Άνφιλντ». Αν δεχτεί ο 26χρονος θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου.

«Γη και ύδωρ» στον Σουάρες
Η Λίβερπουλ βλέποντας τον Λουίς Σουάρες να σκοράρει το ένα τέρμα μετά το άλλο, θέλει να κρατήσει τον 26χρονο επιθετικό στην ομάδα. Μάλιστα αν συμβεί κάτι τέτοιο ο Ουρουγουανός θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των «κόκκινων».

Ο τεχνικός διευθυντής της Λίβερπουλ Ίαν Άιερ, βρίσκεται ήδη στην Βαρκελώνη προκειμένου να συναντήσει τον μάνατζερ του Σουάρες, Πέρε Γκουαρδιόλα. Οι δυο πλευρές συζήτησαν την επέκταση του συμβολαίου του 26χρονου άσου.

Ο Σουάρες είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους» το καλοκαίρι του 2012 μέχρι και τον Ιούνιο του 2016 με εβδομαδιαίες απολαβές που έφταναν περίπου τις 120.000 ευρώ. Η νέα προσφορά της Λίβερπουλ προς τον Ουρουγουανό επιθετικό αναμένεται να φτάσει τις 200.00 ευρώ την εβδομάδα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λουις Σουάρες ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα της Λίβερπουλ για χάρη της Άρσεναλ αλλά η κατάσταση φαίνεται να έχει αντιστραφεί, καθώς ο Ουρουγουανός φέτος οδηγεί τους «κόκκινους» στην κατάκτηση του πρωτάθληματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος επιθετικός την φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα έχει καταφέρει να πετύχει 17 τέρματα σε 11 συμμετοχές.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: