Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Τσενάμο: «Πικρή γεύση…»

Πικρή γεύση άφησε στον Ατρόμητο η ισοπαλία 1-1 με τον ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Λουίτζι Τσενάμο, που χαρακτήρισε, πάντως, δίκαιο το αποτέλεσμα.

Τσενάμο: «Πικρή γεύση…»
Ατρόμητος και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στο Περιστέρι για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ένα αποτέλεσμα που άφησε πικρή γεύση στους Περιστεριώτες, σύμφωνα με τον Λουίτζι Τσενάμο.

Ο τερματοφύλακας των «κυανόλευκων» στάθηκε στο χρονικό σημείο που δέχθηκε η ομάδα του την ισοφάριση, αλλά βάσει της εικόνας του αγώνα, χαρακτήρισε το αποτέλεσμα δίκαιο.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova για το προσεχές παιχνίδι με τον Πανθρακικό και πάλι στο Περιστέρι, εξέφρασε την άποψη ότι αν η ομάδα του πιάσει την απόδοση που μπορεί, θα επιστρέψει στις επιτυχίες.

Αναλυτικά:

Αν αφήνει πικρία στον Ατρόμητο η ισοπαλία:

«Είπατε τη σωστή λέξη. Φυσικά και μας αφήνει πικρία η ισοπαλία. Γνωρίζαμε την ικανότητα του ΠΑΟΚ στις στημένες φάσεις, δουλέψαμε αρκετά αυτή την εβδομάδα. Ανασταλτικά η ομάδα στα στημένα τα πήγε καλά, καταφέραμε και καθαρίσαμε τις περισσότερες φάσεις, αλλά όταν δέχεσαι γκολ στο 90' σου αφήνει πικρία».

Αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα:

«Σίγουρα είναι η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει από το Περιστέρι. Ηταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Αν κερδίζαμε το παιχνίδι θα το θεωρούσα φυσιολογικό το αποτέλεσμα, αλλά και η ισοπαλία με τις φάσεις που είχε ο αντίπαλος μας το θεωρώ δίκαιο».

Αν μέτρησαν οι απουσίες και η κούραση:

«Σίγουρα το ρόστερ του αντιπάλου είναι μεγαλύτερο από το δικό μας, είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς έχουμε να αντιπαραθέσουμε ένα δεμένο σύνολο. Στην έδρα μας παίζουμε την μπάλα κάτω με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Το ότι καταφέραμε και ανοίξαμε το σκορ και δεν καταφέραμε μέχρι το τέλος να κρατήσουμε το προβάδισμα, σίγουρα μας στενοχωρεί και ίσως να έχει λόγο ότι παίξαμε συνεχόμενα παιχνίδια. Το μυαλό μας πλέον είναι στο επόμενο ματς, να κλείσουμε τον πρώτο γύρο νικηφόρα και μετά να ξεκουραστούμε».

Για το ματς με τον Πανθρακικό:

«Θα μιλήσω ειλικρινά, δεν έχω παρακολουθήσει τον αντίπαλο. Θεωρώ πως είναι στο χέρι μας, αρκεί να ξεκουραστούμε και αν πιάσουμε τα στάνταρ της απόδοσης μας θα πάρουμε το ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: