Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Βαθύ ντεκολτέ, λάγνο βλέμμα!!

Η Ευρωλίγκα αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να αφήσει τη διοργάνωση έρμαιο σε ψιθύρους και παράνομες σκέψεις. O τελευταίος αγώνας του ΠΑΟΚ για την α' φάση του ΕuroCup έγινε χθες και ξεκίνησε στις 9 μ.μ., ώστε να μη συμπέσει με το πηγαινέλα των ποδοσφαιρόπληκτων οπαδών του στην Τούμπα. Γράφει ο Νίκος Παπαδογιάννης Όταν έγινε το τζάμπολ, ο «Δικέφαλος» γνώριζε ήδη το αποτέλεσμα του παιχνιδιού που μπορούσε να τον κρατήσει ζωντανό ή να τον αποκλείσει: η Άνκαρα με την Άλμπα Φέχερβαρ, στάνταρ «άσος» βεβαίως, σύμφωνα με ειδικούς και ανειδίκευτους, ξεκίνησαν στις 7 το απόγευμα.

Θα το απέδιδα σε σύμπτωση ή ίσως στην πρεμούρα του ΠΑΟΚ να κόψει όσο περισσότερα εισιτήρια γίνεται αδιαφορώντας για την πιθανότητα έκπληξης στην Άγκυρα. Ήταν, άλλωστε, δική του πρωτοβουλία η αλλαγή της ώρας έναρξης.

Δείτε, όμως, εσείς που πιστεύετε στις συμπτώσεις, στα άστρα και στον Αϊ-Βασίλη, το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου γύρου της Ευρωλίγκας. Η τελική κατάταξη του Παναθηναϊκού εξαρτάται από τον δικό του αποτέλεσμα με τη Μακάμπι, αλλά και από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Λαμποράλ - Λοκομοτίβ. Ο αγώνας της Αθήνας θα διεξαχθεί απόψε, ενώ της Βιτόρια… αύριο!
Στον όμιλο του Ολυμπιακού, όπου τέσσερις ομάδες διεκδικούν δύο εισιτήρια, ένα ματς ξεκινάει στις 8 παρά τέταρτο, ένα στις 10 μ.μ. και ένα στις 9 μ.μ. της επόμενης ημέρας. Η Παρτίζαν με την ΤΣΣΚΑ παίζουν απόψε στις 21:45, η Ναντέρ με τη Φενερμπαχτσέ ένα τέταρτο αργότερα.
Σε κανέναν από τους τέσσερις ομίλους δεν θα τηρηθεί ο άγραφος κανόνας της ταυτόχρονης έναρξης «δίδυμων» και «τρίδυμων» αγώνων. Η συγκεκριμένη τακτική τηρείται ακόμη και σε πρωταθλήματα υπεράνω υποψίας, όπως η ποδοσφαιρική Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας ή το Μουντιάλ που διεξάγεται μπροστά σε εκατομμύρια βλέμματα.
Η Ευρωλίγκα, όμως, αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να αφήσει τη διοργάνωση έρμαιο σε ψιθύρους και παράνομες σκέψεις. Προσπαθεί, προφανώς, να μας πείσει ότι δεν την αγγίζει η λαίλαπα των μιλημένων αγώνων, ούτε υπάρχει κίνδυνος να χάσει εσκεμμένα μία ομάδα ώστε να ευνοηθεί κάποια τρίτη.
Στο Βελιγράδι και στην ασιατική όχθη του Βοσπόρου γελάνε με γέλιο τρανταχτό. Το αποτέλεσμα του αγώνα Φενερμπαχτσέ - Παρτίζαν, την περασμένη εβδομάδα, μπορεί να ήταν στρέιτ, τίμιο κι αντρίκειο, όπως τόσες και τόσες νίκες Σέρβων απέναντι σε Σέρβους και Βαλκανίων επί άλλων Βαλκανίων, αλλά η γυναίκα του Καίσαρα φορούσε βαθύ προκλητικό ντεκολτέ και κοιτούσε με λάγνο βλέμμα.
Ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει να κάνει το καθήκον του απόψε απέναντι στην ομάδα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και θα περιμένει 24 ώρες για να μάθει εάν θα προσγειωθεί στην αγκάλη του Ολυμπιακού ή σε αυτήν της Ρεάλ.
Εφόσον τα Ρωσάκια βγάλουν «διπλό» στη Χώρα των Βάσκων, σενάριο πολύ πιθανό, θα κρατήσουν τις δύο ομάδες μας χώρια και θα βρεθούν οι ίδιοι στον όμιλο των πρωταθλητών Ευρώπης, μαζί με δύο από τις Φενερμπαχτσέ, ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα. Το θέλουν, όμως, αυτό το ριζικό; Θα έχουν στη διάθεσή τους μία ολόκληρη μέρα για να το σκεφτούν και να κάνουν υπολογισμούς.
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: