Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Προπονητικό στη Βραζιλία και φιλικά!!

Κορυφώνεται η αναζήτηση του προπονητικού κέντρου και του ξενοδοχείου που θα διαμείνει η αποστολή της Εθνικής το καλοκαίρι στη Βραζιλία. Εξετάζονται εγκαταστάσεις στην πόλη Αρακάου.

Προπονητικό στη Βραζιλία και φιλικά
Πανοραμική άποψη της πόλης Αρακάου.
Η διαδικασία ανεύρεσης της βάσης της Εθνικής στη Βραζιλία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση το αργότερο μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

«Τσεκάρουν» το Αρακάου

Η τελευταία πρόταση που έπεσε στο τραπέζι είναι αυτή στο Αρακάου, το οποίο βρίσκεται σχετικά κοντά στο Νατάλ και τη Φορταλέζα (σ.σ. περίπου μία με μιάμιση ώρα αεροπορικώς). Στις δύο πόλεις, δηλαδή που η "γαλανόλευκη" θα αντιμετωπίσει την Ιαπωνία και την Ακτή Ελεφαντοστού, αντίστοιχα. Το προσεχές διάστημα θα ταξιδέψει ξανά στη Βραζιλία ο Ρικάρντο Σάντος (συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή) για να επιθεωρήσει το συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο στο Αρακάου.

Δεν «παίζει» πλέον το Μασεγιό

Το τεχνικό τιμ επιδιώκει να κλείσει τις καλύτερες δυνατές εγκαταστάσεις και ταυτόχρονα να περιορίσει τις μεγάλες αποστάσεις στα τρία ταξίδια που θα κάνει η αποστολή της Εθνικής, στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Στο μεταξύ, η περίπτωση στο Μασεγιό εγκαταλείφθηκε διότι πρόλαβε και έκλεισε το συγκεκριμένο κέντρο η Ιαπωνία. Μία επιλογή που κρινόταν ικανοποιητική για τις ανάγκες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή. Στα υπόψη υπάρχουν οι εγκαταστάσεις στην Ατιμπάια, μία περιοχή περίπου 70 χλμ από το Σάο Πάολο, όμως οι αποστάσεις με τις πόλεις που θα γίνουν τα ματς είναι μεγάλες και έτσι το πράγμα δυσκολεύει πολύ.

Κλείνουν τα φιλικά

Σύντομα αναμένεται να φιξαριστεί το φιλικό στις 4 Μαρτίου με την Κορέα ή την Γκάνα να είναι η τελική επιλογή. Σχεδόν κλεισμένο είναι το φιλικό με την Πορτογαλία, ενώ θα γίνει και ένα στη Βραζιλία με αντίπαλο στο στιλ της Κολομβίας, περίπου μία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα του Μουντιάλ. Ο Φερνάντο Σάντος και οι συνεργάτες του έχουν ξεκινήσει την κατασκοπεία των τριών αντιπάλων της «γαλανόλευκης» μέσω βίντεο, αποκρυπτογραφώντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους. Όσον αφορά το «σπίτι» της «γαλανόλευκης» δεν υπάρχει εξέλιξη με την Παιανία και η συζήτηση έχει μείνει στη διαπραγμάτευση με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αγορά του ακινήτου. Το θέμα, πάντως, αναμένεται να κλείσει στις αρχές του νέου έτους.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: