Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Γιώτας στο Metropolis: «Το Σαββατοκύριακο θα αποφασίσω αν αποχωρήσω ή όχι»

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Θωμάς Γιώτας φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας την νέα του θέση στην ΠΑΕ Άρης, αποκάλυψε τι είπε στον Λάμπρο Σκόρδα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα συνθήματα που γράφτηκαν στο «Κλ.Βικελίδης».

Αναλυτικά:

Αρχικά είπε: «Μέχρι την σήμερα ο ΑΣ Άρης και αυτό να το γνωρίζουν όλοι, από τις 2 Οκτομβρίου που γίναμε σώμα μετά από τιτάνια προσπάθεια όλων των ανθρώπων, ενώ ήταν κλειστό το κολυμβητήριο, ομάδα βόλεϊ δεν υπήρχε ήταν τα περισσότερα διαλυμένα, θεσμικά ο ΑΣ Άρης βάζει ένα μέλος στην διοίκηση της ΠΑΕ Άρης. Βγήκε ο ίδιος ο Σκόρδας και είπε για να έχω μεγάλη δύναμη, θέλω να μετέχει ο πρόεδρος του ΑΣ. Εγώ μπήκα σε αυτή την δύσκολη θέση για να μπορέσει η ομάδα να ανασάνει. Οι 348 χθες τάχθηκαν υπέρ του Σκόρδα και δύο υπέρ του Στεφανίδη. Αν είναι δυνατόν εγώ κάνω κουμάντο στον λαό του Άρη;»

Για την θέση του ΑΣ: «Ο ΑΣ ήταν αρωγός της προσπάθειας της διοίκησης του κ. Ηλιάδη και εμείς ήμασταν που τρέξαμε στο Πρωτοδικείο, αλλά αποδείχθηκε πως η προσπάθεια δεν ήταν επιτυχής. Εγώ δεν είπα να βγει ο Σκόρδας, ήμουν ουδέτερος. Εγώ ως πρόεδρος της ΑΣ είμαι κοντά σε όποια διοίκηση εκλεγεί. Εγώ είπα στον Σκόρδα «ποντάρω στην τρέλα σου». Δεν πήρα θέση. Αν έπαιρνα θέση δεν θα λειτουργούσα θεσμικά σωστά. Κράτησα ουδέτερη στάση. Θεσμικά μπήκα στην ΠΑΕ Άρης. Όποια διοίκηση και αν έβγαινε ο ΑΣ θα ήταν αρωγός».


Για τα συνθήματα και αν υπάρχει κάποιο θέμα αποχώρησης από πλευράς του μετά τις αρνητικές εξελίξεις:«Θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι όταν παίρνουμε αποφάσεις. Σήμερα έχουμε και το παιχνίδι που είναι σημαντικό, ρίχνουμε το βάρος εκεί και το Σαββατοκύριακο θα αποφασίσω αν θα αποχωρήσω ή όχι. Με τον Σκόρδα είχα μιλήσει παλαιότερα, όπως είχα μιλήσει με τον Στεφανίδη, ή τον Μπακούρα, μιλάω με τους πάντες, δεν έχω να μοιράσω κάτι. Εμένα η έννοια μου είναι πως θα υπάρξει ζωντάνια στον σύλλογο».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: