Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Κίνδυνος για «Κούτσια» και Σα Πίντο!

Κίνδυνος για «Κούτσια» και Σα ΠίντοΜε τιμωρία τεσσάρων αγωνιστικών κινδυνεύει ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Βασίλης Κουτσιανικούλης για την αποβολή του στο παιχνίδι με την SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια.

Όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Λαμπρόπουλος, ο μεσοεπιθετικός της κρητικής ομάδας εξύβρισε τα «θεία»: Με πλησίασε και έβρισε την Παναγία. Μου είπε γ… την Παναγία σου» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά την αιτιολογία της αποβολής του προπονητή του ΟΦΗ, Ρικάρντο Σα Πίντο γράφει: «Εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και με αποκάλεσε "π…" στην μητρική του γλώσσα». Αυτή η κουβέντα θεωρείται έργω εξύβριση και δεν αποκλείεται να προκύψει τιμωρία και σε αυτή την περίπτωση.

Αν υπάρχει κάτι ευχάριστο, είναι ότι δεν αναφέρεται πουθενά στον Θανάση Παπάζογλου, που προσπαθούσε μετά το τέλος του αγώνα να τον πλησιάσει και να του εκφράσει τα παράπονα του για το ακυρωθέν γκολ στις καθυστερήσεις. «Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, κάποιοι παίκτες κινήθηκαν εναντίον μου απειλητικά ωστόσο παρενέβησαν οι άνθρωποι της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια» είναι η αναφορά στο φύλλο αγώνα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: