Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ποιος Ρονάλντο είναι ο καλύτερος; (ΦΩΤΟ)

"Σκυλίσια Μέρα" προς τιμήν του Ρονάλντο. Όχι του Πορτογάλου, αλλά του Βραζιλιάνου… Υπάρχουν ακόμα ποδοσφαιρόφιλοι που πιστεύουν ότι ο "καλός" Ρονάλντο, δεν είναι ο Κριστιάνο, αλλά ο άλλος, ο Βραζιλιάνος.
Ό,τι κι αν πιστεύει κανείς, ο Ρονάλντο ήταν ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής πριν τον πάρει η κάτω βόλτα. Πράματα και θάματα έκανε στο γήπεδο.
Σαν σήμερα, λοιπόν, το 1997, ο Βραζιλιάνος κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα, το έπαθλο που απονέμεται κάθε χρονιά στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ευρώπη από το γαλλικό περιοδικό France Football.
Ο Ρονάλντο, μάλιστα, που εκείνη την εποχή έπαιζε στην Ίντερ, είχε πάρει κι άλλη μια ατομική διάκριση την ίδια χρονιά. Και συγκεκριμένα από το World Soccer, από το αγγλικό περιοδικό που τον ανέδειξε για δεύτερο συνεχόμενο έτος ως τον Νο1 παίκτη.
Ο Ρονάλντο ως γνωστόν έκανε πάταγο με τις εμφανίσεις του στην Αϊντχόβεν, την Μπαρτσελόνα, την Iντερ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο αντιμετώπισε πολύ μεγάλα προβλήματα τραυματισμού στην καριέρα του.
Αποσύρθηκε το 2011 από την ενεργό δράση έχοντας κατακτήσει πολλούς τίτλους με τις ομάδες που αγωνίστηκε, όπως και δυο Μουντιάλ με την εθνική Βραζιλίας. 

Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: