Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Όσο χρειάστηκε η Ρεάλ!! (video)

Δίχως να φορτσάρει, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Σατίβα και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας! Αποκλεισμός-σοκ για Σεβίλλη. Δείτε τους 12 που έχουν ήδη τσεκάρει εισιτήριο.

Όσο χρειάστηκε η Ρεάλ (video)
Έχοντας μείνει στο 0-0 στο πρώτο παιχνίδι, η Ρεάλ Μαδρίτης χρειαζόταν να κάνει τουλάχιστον τα βασικά στην Μαδρίτη για να πάρει την πρόκριση. Κι εν τέλει, αυτό έκανε, όπου στο «Μπερναμπέου» επικράτησε 2-0 της Σατίβα και πήρε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ο Ιγιαραμέντι πέτυχε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα της «βασίλισσας» στο 16’, ενώ νωρίς-νωρίς στο 27’ Ντι Μαρία διαμόρφωσε το τελικό σκορ, με τους Μαδριλένους να ρίχνουν πολύ ταχύτητα.


Real Madrid vs Ol Xativa - 18.12... από 3rby

Η Σεβίλλη ναι μεν είχε κερδίσει 1-0 στον πρώτο αγώνα της με την Σανταντέρ, ωστόσο η δεύτερη «ξέρανε» τους Ανδαλουσιάνους στον επαναληπτικό. Στο 63’ ο Μιγκέλεθ έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους μέσα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», ενώ στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού ήρθε ο Κονέ για το τελικό 2-0 και την μεγάλη πρόκριση της Σανταντέρ.

Από τους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας, γνωρίζουμε ήδη τους 12. Είναι οι Λεβάντε, Χετάφε, Βιγιαρεάλ, Οσασούνα, Μπαρτσελόνα, Αλκορκόν, Σοσιεδάδ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπέτις, Αλμερία, Σανταντέρ.

Την Πέμπτη γίνονται τα ζευγάρια Βαλένθια Ταραγόνα (0-0 το πρώτο), Εσπανιόλ-Χαέν (2-2 το πρώτο), Βαγιεκάνο-Βαγιαδολίδ (0-0 το πρώτο) και Μπιλμπάο-Θέλτα (0-1 το πρώτο), απ' όπου θα προκύψουν και τα υπόλοιπα τέσσερα εισιτήρια.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: