Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Μένει-δεν μένει ο Ράκιτιτς!!

Ο Κροάτης μέσος, Ιβάν Ράκιτιτς, δήλωσε πως πλέον δεν περνάει καλά στη Σεβίλλη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως το μέλλον του στην ισπανική ομάδα αυτή τη στιγμή κρίνεται αβέβαιο.

Μένει-δεν μένει ο Ράκιτιτς!
Την απογοήτευσή του εξέφρασε ο Ιβάν Ράκιτιτς για όσα συμβαίνουν στην Σεβίλλη, ενώ παράλληλα τόνισε πως το μέλλον του στην ισπανική ομάδα δεν είναι σίγουρο.

Ο Κροάτης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη χρονιά, με επτά γκολ ήδη στο ενεργητικό του, και το όνομά του «παίζει» δυνατά για ομάδες όπως η Τσέλσι, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ίδιος όχι μόνο δεν διαψεύδει τις φήμες περί μεταγραφής του, αλλά δηλώνει πως: « Κανείς ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα μείνει σε κάποια ομάδα. Έτσι είναι η φύση της δουλειάς».

Για τη κατάσταση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στην ομάδα της Σεβίλλης είπε:« Όταν δεν έρχονται καλά αποτελέσματα και δεν υπάρχουν τίτλοι, υπάρχει γκρίνια και απογοήτευση. Έχουν αλλάξει τα πάντα».

Τέλος για το μέλλον του συλλόγου επισήμανε:« Αυτή τη στιγμή έχουμε κάποια καλά αποτελέσματα και είμαστε αισιόδοξοι», ενώ για δημοσιεύματα περί μεταγραφής του αρκέστηκε να πει:« Αυτή τη στιγμή είμαι 100% συγκεντρωμένος στην Σεβίλλη». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: