Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Κλοπ: «Μαζί μας παίζουν το ματς της χρονιάς»

Την πεποίθηση ότι παρόλο που η Μπορούσια είναι 12 βαθμούς πίσω από τη Μπάγερν, οι αντίπαλοί της δίνουν τα πάντα για να πάρουν αποτέλεσμα από τους «Βεστφαλούς» εξέφρασε ο Γιούγκεν Κλοπ.

Κλοπ: «Μαζί μας παίζουν το ματς της χρονιάς»
Αιχμές άφησε ο Γιούργκεν Κλοπ υποστηρίζοντας ότι οι αντίπαλοι της Μπορούσια Ντόρτμουντ δίνουν τα πάντα για να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από τους «Βεστφαλούς», ενώ την ίδια ώρα η Μπάγερν δεν χρειάζεται να καταβάλει τόσο μεγάλη προσπάθεια για να πάρει αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τον Κλοπ, τα ματς της Μπάγερν τελειώνουν πριν καν αρχίσουν, ενώ αντίθετα η Ντόρτμουντ πρέπει να «ματώσει» για να πάρει το αποτέλεσμα.

«Για πολλούς αντιπάλους, το να παίζουν εναντίον μας είναι σαν να παίζουν το ματς της χρονιάς. Πρέπει να παίζουν έτσι και εναντίον της Μπάγερν. Αλλά κανένας δεν παίζει έτσι εναντίον της Μπάγερν», δήλωσε ο τεχνικός των «Βεστφαλών».

«Ο λόγος που κανένας δεν πιέζεται να κερδίσει τη Μπάγερν είναι γιατί δεν παίζει τόσο ελκυστικό ποδόσφαιρο όσο εμείς. Είναι απλά πρώτοι στη βαθμολογία. Αντίθετα είναι απόλαυση να βλέπεις εμάς. Αποτελούμε ποδοσφαιρικό πρότυπο με τον τρόπο που παίζουμε», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: