Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

«Πρέπει να δώσουμε το 100%»

Δύσκολη αποστολή θα έχει ο Κολοσσός στο εκτός έδρας ματς κόντρα στον ΑΓΟΡ, σύμφωνα με τον Μπαμπάλε Όσμπι και για αυτό οι "θαλασσί" θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

«Πρέπει να δώσουμε το 100%»
To μέγιστο των δυνατοτήτων τους πρέπει να δώσουν οι παίκτες τους Κολοσσού για να καταφέρουν να επιτύχουν στην δύσκολη αποστολή που τους περιμένει κόντρα στον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο για την 15η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, σύμφωνα με το συμπαίκτη τους Μπαμπάλε Όσμπι.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα μπροστά στο κοινό της. Η αποστολή μας είναι δύσκολη και χρειάζεται να δώσουμε το100% των δυνάμεων μας για να τα καταφέρουμε. Όπως σε όλα τα παιχνίδια μας έτσι και κόντρα στο Ρέθυμνο όλα θα αρχίσουν για εμάς από την άμυνα μας. Αυτό είναι το «όπλο» μας και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για να σταματήσουμε τον ρυθμό του Ρεθύμνου», δήλωσε ο παίκτης της ομάδας της Ρόδου.

Από το τεχνικό τιμ του Κολοσσού μίλησε ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη, Μιχάλης Κουταλιανός, ο οποίος επισήμανε:
«Έχουμε να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο ματς σε μια άκρως μπασκετική και δυνατή έδρα. Χρειάζεται να έχουμε συγκέντρωση για 40λεπτά. Η ομάδα του Ρεθύμνου είναι πολύ καλή και γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη μετά την αλλαγή προπονητή αφού όλοι ξέρουμε πως λειτουργεί μια αλλαγή προπονητή. Θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα και έτσι θα πρέπει να είμαι εξαιρετικά προσεκτικοί», δήλωσε ο συνεργάτης του προπονητή του Κολοσσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: