Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Αναστόπουλος: «Θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε»

Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν στον Πλατανιά και παρότι έχει ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά του, με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, θα προσπαθήσει για το καλύτερο, όπως τόνισε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Αναστόπουλος: «Θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε»
Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος πλέον για τον Πλατανιά, στη μάχη για την παραμονή του στην Super League, για αυτό οι παίκτες της ομάδας θα πρέπει να παλεύουν σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια όπως και σε αυτό με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο για την 21η αγωνιστική. Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος, μιλώντας στη Nova για το ματς του Σαββάτου με τους «πράσινους» εξήγησε ότι η ομάδα πρέπει να αντιδράσει και να διεκδικήσει ό,τι μπορεί.

«Χρειαζόμαστε άμεση αντίδραση. Παρουσιαστήκαμε πολύ κακοί στα τελευταία παιχνίδια. Από εδώ και στο εξής δεν έχουμε περιθώριο να επιλέξουμε παιχνίδια. Είμαστε καλή ομάδα και έχουμε καλούς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε σε όλα τα ματς να παίρνουμε κάτι. Δυσκόλεψε λίγο το πράγμα αλλά θα το προσπαθήσουμε. Οι αρκετοί νέοι παίκτες είναι ένα πρόβλημα αλλά μας πιέζει ο χρόνος και θα πρέπει και αυτοί με τη σειρά τους να προσαρμοστούν γρήγορα», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός της κρητικής ομάδας και συνέχισε:

«Ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, δεν παύει να είναι Παναθηναϊκός, ένας μεγάλος σύλλογος. Δεν μπορούμε ούτε να διαλέξουμε ούτε να επιλέξουμε. Θα παίξουμε την μπάλα μας, η ανάδραση θα είναι άμεση και γρήγορη και θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Δεν έχουμε περιθώρια να επιλέγουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: