Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Γεωργουλόπουλος: «Να γυρίσουμε στις επιτυχίες»

Με πολλά προβλήματα και υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος θα κοουτσάρει την ομάδα μετά την αποχώρηση του Σάκη Τσιώλη.

Γεωργουλόπουλος: «Να γυρίσουμε στις επιτυχίες»
Είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για την ομάδα των Ιωαννίνων με το θέμα της αποχώρησης του Σάκη Τσιώλη από την τεχνική ηγεσία να μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος ανέλαβε το δύσκολο έργο να παρατάξει την ομάδα του ΠΑΣ με στόχο το θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση του Περιστερίου. Ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του στη Nova τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση και σιγουριά στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες, αλλά πρέπει να παλέψουμε. Πρέπει να μαζέψουμε τους βαθμούς και φύγουμε από αυτό το τέλμα».

Για την κατάσταση που επικρατεί φέτος σε αντίθεση με αυτό που υπήρχε πέρυσι:

«Μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα υπάρχει οικογενειακό κλίμα. Είναι θέμα χρόνου να γυρίσουμε στις επιτυχίες και να αλλάξει το κλίμα στην πόλη».

Για την εντός έδρας αναμέτρηση:

«Πρέπει να είμαστε καλύτεροι αμυντικά και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει πολλές ευκαιρίες. Να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να αποδώσουμε καλύτερα απ’ ότι στα προηγούμενα παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: