Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ωραίο κύπελλο, επικό με ΠΑΟΚ...!

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta για τα δυνατά προημιτελικά του κυπέλλου, το οποίο  μπορεί να δώσει τελικό Ολυμπιακού-ΠΑΟ. Φέτος λοιπόν είναι μία από τις λίγες φορές τα τελευταία χρόνια που έχει φτάσει το κύπελλο στα προημιτελικά του και έχουν μείνει τόσες πολλές δυνατές ομάδες στη διοργάνωση. Προς τέρψιν και του ΟΤΕ, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Ειδικά την προηγούμενη διετία ποτέ δεν είχαμε τόσο δυνατή οκτάδα. Αντίθετα, τώρα έχουμε και Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό και Ατρόμητο (δύο φορές φιναλίστ τα τελευταία χρόνια), αλλά και ομάδες με παράδοση στο κύπελλο, όπως ο Πανιώνιος, αλλά κι ο ΟΦΗ. Τον Απόλλωνα, που εσχάτως αποδεικνύεται πολύ σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο, αλλά και τον Ολυμπιακό Βόλου, την μακράν καλύτερη ομάδα της Β΄Εθνικής.
Δύσκολα θα μπορούσες να περιμένεις πιο δυνατά προημιτελικά, από την ώρα που ο Αστέρας αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό κι ο Παναιτωλικός από τον Ατρόμητο. Μόνο για τον Άρη θα μπορούσες να πεις, αλλά αυτός έμεινε έξω από τον ισχυρό Βόλο.
Θυμάμαι πως το 2011 είχαμε προημιτελικά με ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό και ΑΕΚ-ΠΑΟ, αλλά τελικά ο τελικός ήταν ΑΕΚ-Ατρόμητος. Και το 2009 είχαμε πάλι Ολυμπιακό-ΠΑΟΚ στα προημιτελικά και τελικό Ολυμπιακού-ΑΕΚ. Φέτος, όμως, μπορεί μετά από μία δεκαετία να δούμε τελικό Ολυμπιακού-ΠΑΟ!
Όμως ας δούμε το άμεσο. Και με τέτοια οκτάδα λογικό είναι να προκύψει και το δυνατό ζευγάρι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Κι αν περάσουν οι ερυθρόλευκοι, κάτι που μόνο απλό δεν το βλέπω να είναι, θα δούμε και ντέρμπι στα ημιτελικά. Μεγάλα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Και θα είναι ωραίο νομίζω να δούμε φέτος τέσσερα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Όπως θα ήταν όχι απλά ωραίο, αλλά επικό να βλέπαμε έξι ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ!!! Εάν ο Ολυμπιακός δεν περνούσε στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και κληρώνονταν π.χ. στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ με τον ΠΑΟΚ. Γιατί, ήθελε πολύ;
Οκέϊ, χαίρω πολύ-προτιμώ τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ και την θρυλική Γιουνάϊτεντ αντίπαλο του Ολυμπιακού, αλλά εάν δεν πέρναγαν οι ερυθρόλευκοι δεν θα ήταν επικό να βλέπαμε έξι παιχνίδια τους με τον ΠΑΟΚ; Και δη τα τέσσερα μέσα σε διάστημα ενάμιση μήνα!!!
Τέλος πάντων, ας περιμένει τι θα γίνει στη φάση των "8", γιατί όλο και κάποια έκπληξη θα κάτσει κι έτσι μπορεί να μην είναι στα ημιτελικά η τετράδα-φαβορί Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ και Πανιώνιος (η, ΟΦΗ;). Ειδικά ο Ατρόμητος είμαι βέβαιος ότι θα φτάσει στο 110% στα παιχνίδια του με τον Ολυμπιακό...
Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: