Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Τόσο… πήγε ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα!!

Με τη συγκατάθεση του Νεϊμαρ και του πατέρα του, η Μπαρτσελόνα έδωσε στη δημοσιότητα το ακριβές ποσό που κόστισε η μεταγραφή του Βραζιλιάνου φορ από την Σάντος.

Τόσο… πήγε ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα!
Στη δημοσιότητα έδωσε η Μπαρτσελόνα το ακριβές ποσό που κόστισε η μετακίνηση του Νείμάρ το περασμένο καλοκαίρι, από την Σάντος.

Συγκεκριμένα, οι «μπλαουγκράνα» έβγαλαν από τα ταμεία τους 57,1 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή εκ των οποίων τα 17,1 πήγαν στα ταμεία της βραζιλιάνικης ομάδας.

Τα υπόλοιπα 40 εκατ. ευρώ πήρε η εταιρεία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Νεϊμάρ (ιδιοκτησίας της οικογένειάς του), ενώ σε περίπτωση που ο 21χρονος Βραζιλιάνος βρίσκεται στην πρώτη τριάδα των υποψηφίων για την «Χρυσή Μπάλα» θα έχει μπόνους άλλα δυο εκατ. ευρώ.

Οι Καταλανοί "αναγκάστηκαν" να δώσουν τα ακριβή νούμερα της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή, γιατί τις προηγούμενες μέρες δημοσίευμα της «Marca» έκανε λόγο πως η... μετακόμιση του κόστισε 152,2 εκατ. ευρώ. Αυτός φημολογείται ότι είναι και ο λόγος της παραίτησης του Σάντρο Ροσέλ από την προεδρία της ομάδας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: