Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

«Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα»

Μετά από έξι σερί ήττες για τον ΑΓΟΡ, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη στο εντός έδρας ματς κόντρα στον Κολοσσό για τη 15η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, σύμφωνα με τον Γιώργο Καλαφατάκη.

«Για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα»
Ως τελικό χαρακτήρισε το εντός έδρας ματς του ΑΓΟΡ κόντρα στον Κολοσσό για τη 15η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ο προπονητής του Ρεθύμνου Γιώργος Καλαφατάκης, αφού μετά από έξι σερί ήττες το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει για τους Κρητικούς είναι η νίκη.

«Το Σάββατο απέναντι στον Κολοσσό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη μετά από έξι συνεχόμενες ήττες. Τα παιδιά μου έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία αλλά το πρόβλημα το εστιάζω περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα. Έχουν όρεξη και διάθεση και είναι θέμα χρόνου να δείξουμε αυτά που δουλεύουμε, στο γήπεδο. Για μας είναι τελικός και η νίκη θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για το μέλλον. Χρειαζόμαστε τον κόσμο περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να γίνει ο έκτος παίκτης της ομάδας για να μας βοηθήσει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο τεχνικός του ΑΓΟΡ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιάννης Σίνης τόνισε: «Η νίκη είναι μονόδρομος στον αγώνα του Σαββάτου. Πρέπει να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι και να διατηρήσουμε ένα σταθερό ρυθμό. Αν κάνουμε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής μας όλη την εβδομάδα σίγουρα θα κερδίσουμε. Υπάρχει πίεση μετά από τόσα ανεπιτυχή αποτελέσματα, όμως η κληρονομιά που κουβαλάμε δεν μας επιτρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από το θετικό αποτέλεσμα. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη του κόσμου και είμαι σίγουρος ότι θα είναι δίπλα μας για ένα ακόμη παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: