Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Μπαρτζώκας: «Πειστική εμφάνιση»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόδοση του Ολυμπιακού στη μεγάλη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια.

Μπαρτζώκας: «Πειστική εμφάνιση»
Εμφανώς ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στην άνετη νίκη επί της Λαμποράλ Κούτσα ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Κάναμε μια πολύ πειστική εμφάνιση για 30 λεπτά, είχαμε πολύ ομαδικό παιχνίδι στην επίθεση, ήμασταν αποφασιστικοί στην άμυνα και είχαμε δει ότι το παιχνίδι της Λαμποράλ βασίζεται σε πάσες. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά σε όλα τα προβλήματα που μας έβαλε ο αντίπαλος. Όλα ξεκίνησαν από την καλή μας άμυνα και το σίγουρο ριμπάουντ. Ο Ολυμπιακός όταν τρέχει είναι πολύ καλή ομάδα. Ξεδιπλώσαμε τις αρετές μας στο γήπεδο», τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης.

Μιλώντας για την απόδοση κάποιων παικτών είπε: «Θα ήθελα να ευχηθώ στην ομάδα μας να έχει υγεία. Η επιστροφή του Πέτγουεϊ ήταν πολύ σημαντική και το ροτέισον μας έγινε πιο φυσιολογικό. Ο Κόλινς μάς βοήθησε πολύ, αλλά η φόρμα του ακόμη είναι για δέκα λεπτά, αφού δεν είναι ακόμη έτοιμος όπως και ο Πέτγουεϊ. Περιμένουμε πιο ποιοτικό παιχνίδι από το Σλούκα, που ξέρουμε ότι μπορεί να το κάνει, ενώ βοήθησε και ο Κατσίβελης. Μπορούμε να περιμένουμε καλύτερα πράγματα».


Aναφορικά με τη συνέχεια στη διοργάνωση: «Το γκρουπ μας είναι πάρα πολύ δύσκολο και η συνέχεια θα είναι φοβερά δύσκολη, το γνωρίζουμε. Πρέπει λοιπόν να έχουμε πνευματική ηρεμία. Ανεξάρτητα εάν προερχόμαστε από ήττες ή νίκες. Πρέπει να προσεγγίζουμε κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά έως το τέλος του TOP-16. Το TOP-16 είναι ένα μίνι πρωτάθλημα τεσσάρων μηνών και μπορείτε να τα δείτε όλα. Πρέπει να τα περιμένετε όλα. Είδατε τι έγινε στην Πόλη στο ματς της Αναντολού Εφές με την Αρμάνι και τι καλάθι μπήκε στο τέλος, είδατε πόσο πάλεψε η Μάλαγα χθες στη Βαρκελώνη απέναντι στη Μπαρτσελόνα, είδατε πως πέρασε η Γαλατάσαραϊ από το Μόναχο, αλλά και την ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την Παρτιζάν την προηγούμενη αγωνιστική. Στο TOP-16 όλα μπορεί να συμβούν».


Μαρμαρινός: «Θέμα σεβασμού η νίκη»
Η αμφισβήτηση που δέχθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα μετέτρεψε σε θέμα… σεβασμού τη νίκη κόντρα στην Λαμποράλ, όπως δήλωσε ο Χρήστος Μαρμαρινός στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του Ολυμπιακού είχαν θέσει σε… αμφισβήτηση την προσπάθεια των παικτών της ομάδας για αυτό και η νίκη κόντρα στην Λαμποράλ αποτελούσε για τους «ερυθρόλευκους» θέμα σεβασμού, ανέφερε μεταξύ άλλων στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Μαρμαρινός μετά την επικράτηση στη Βιτόρια.

«Δεν ήρθε τόσο εύκολα η αποψινή νίκη, όσο δείχνει το τελικό σκορ. Ήρθαμε στη Βιτόρια πολύ καλά προετοιμασμένοι. Θέλαμε τη νίκη λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων και καταφέραμε να την πάρουμε», είπε αρχικά ο βοηθός προπονητή των Πειραιωτών και συνέχισε:

«Η νίκη αποτελούσε απόψε θέμα σεβασμού στην προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά από την αρχή της σεζόν καθώς αυτή αμφισβητήθηκε το τελευταίο διάστημα και αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Ξεκινά μια νέα αρχή. Αυτή η… επίθεση στο συγκεκριμένο ματς πέτυχε. Τώρα πρέπει να επιτεθούμε στη Μάλαγα. Βλέπουμε ένα-ένα τα παιχνίδια και πορευόμαστε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: