Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Στενεύουν τα περιθώρια για φορ!

Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ τις προσπάθειες για την ενίσχυση της επίθεσης της ομάδας. Δεν τα κατάφεραν για Τζόουνς οι Θεσσαλονικείς. Ποια τα ονόματα που ακούγονται.

Στενεύουν τα περιθώρια για φορ
Ο Τσινέντου Ομπασί της Σάλκε.
Μία εβδομάδα έχει απομείνει στον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Στη Γερμανία ανέφεραν ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» ασχολήθηκε για την απόκτηση του Ζερμέιν Τζόουνς της Σάλκε, όμως η περίπτωση του Αμερικανού άσου δεν προχώρησε εξαιτίας του υψηλού κασέ του.

Παράλληλα, οι Γερμανοί υποστηρίζουν πως εκτός από τον Τζόουνς οι Θεσσαλονικείς έχουν ασχοληθεί και με τον Ομπάσι, ο οποίος μετράει μόλις μία συμμετοχή τους «βασιλικούς μπλε». Μάλιστα, υπάρχουν φήμες πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Από εκεί και πέρα, έχουν ακουστεί τα ονόματα των Μαρικά, Λαριβέι και Φόσεν. Για διάφορους λόγους καμία υπόθεση δεν προχώρησε και τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε ένας δεύτερος κύκλος επαφών, που ίσως να περιλαμβάνει και μερικές από τις προαναφερόμενες υποθέσεις.

Η ουσία είναι ότι αυτή η βασική μεταγραφή δεν έγινε και πλέον υπάρχει βιασύνη ώστε να ενισχυθεί η ομάδα.

Αν τελικά δεν έχουν αίσιο τέλος οι επαφές του ΠΑΟΚ με τους συγκεκριμένους παίκτες, τότε η τελευταία λύση που υπάρχει είναι να έρθει ένας ποδοσφαιριστής με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Εν τω μεταξύ, στην Πολωνία αναφέρθηκε ότι ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αποκτήσει τον πανύψηλο τερματοφύλακα της Λεχ Πόζναν, Ματσέι Γκοστόμσκι.

Σύμφωνα με τους Πολωνούς, για τον συγκεκριμένο γκολκίπερ οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται να ζήτησαν την άποψη και του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: