Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

«Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ»

Έτοιμος να αντιμετωπίσει την πρόκληση και να αγωνιστεί για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια του Άρη εμφανίζεται ο Στέφανος Γουναρίδης για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

«Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ»
Ο Άρης δοκιμάζεται την Κυριακή (26/1) στην Λιβαδειά με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και ο Στέφανος Γουναρίδης μιλώντας στην κάμερα της Nova δήλωσε πως παρά το γεγονός ότι έχουν δύσκολο έργο, πιστεύει ότι θα καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος είναι στην... αναμονή για τρεις εβδομάδες τόνισε ότι είναι 100% έτοιμος να υπερασπιστεί τα δοκάρια του Άρη. Ακόμη, επισήμανε πως όλοι στην ομάδα θέλουν να κάνουν τον κόσμο τους χαρούμενο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Στέφανε, πως προετοιμάζεσαι για την πρώτη σου συμμετοχή με τη φανέλα του Άρη;
«Έχω μιλήσει με τον προπονητή και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πάρει το θετικό αποτέλεσμα».

-Η αναμονή, φάνηκε «αιώνας»;
«Από τα παιδιά που ήρθαμε τον Ιανουάριο, εγώ ήρθα πρώτος και δυστυχώς τρεις εβδομάδες είμαι στην αναμονή».

-Η συγκυρία το φέρνει έτσι, ώστε με το που αποκτάς δικαίωμα συμμετοχής, να παίρνεις θέση βασικού...
«Εγώ είμαι έτοιμος να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου».

-Πως περιμένεις, λοιπόν, το ματς της Λιβαδειάς;
«Ο Λεβαδειακός είναι ανέκαθεν μια καλή ομάδα, ανταγωνιστική, έχοντας τον ίδιο στόχο με εμάς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω να πάρουμε κάτι θετικό».

-Οι 20 βαθμοί του Λεβαδειακού σε συνδυασμό με τους 12 δικούς σας, ανεβάζει τη σημασία μιας πιθανής νίκης, καθώς θα κρατήσετε τον αντίπαλο χαμηλά και κοντά σε εσάς;
«Εννοείται! Το σημαντικό είναι να μη χάσουμε αυτό το παιχνίδι και μακάρι να μας δώσει δύναμη ο Θεός να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

-Σε μια αποστολή χωρίς την υποστήριξη των φιλάθλων σας...
«Ο κόσμος του Άρη, είτε πάρει εισιτήρια, είτε δεν πάρει, θα είναι πάντα δίπλα μας. Θέλουμε, λοιπόν, να τον κάνουμε χαρούμενο μ‘ ένα θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: