Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Κερδίζει και τον... διώχνει!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ευκαιρία του Παναθηναϊκού, να κάνει την τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και να διώξει τον Αναστόπουλο από τον Πλατανιά.

Το παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι το τελευταίο της σειράς των αγώνων που έδωσε τελευταία ο Παναθηναϊκός, που είναι πιο βατό σε σχέση με όσα ακολουθούν. Λέω βατό όχι εύκολο, διότι για μένα όλα τα παιχνίδια για τον Παναθηναϊκό φέτος είναι δύσκολα, επειδή είναι μία ομάδα που φέτος χτίζεται, με νέους σε ηλικία παίκτες, που όσο περνούν τα παιχνίδια βελτιώνονται μεν, αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος για κάποια ατομικά λάθη.
Επίσης είναι μία ευκαιρία να πάρει για πρώτη φορά φέτος την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και να συνεχίσει στον δεύτερο γύρο με ηθικό και ψυχολογία, για να ανέβει βαθμολογικά . Είναι ευκαιρία, λοιπόν, σε αυτό το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός να βρει τις λύσεις , για να αντιμετωπίσει το …..πούλμαν, που θα παρατάξει-ως γνωστόν- ο Αναστόπουλος και να φθάσει σε μία νίκη , που όπως λένε οι πληροφορίες θα διώξουν και από τον πάγκο του Πλατανιά τον Ελληνα τεχνικό.
Ο Πλατανιάς προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από τον Αστέρα και τον ΟΦΗ και θα τα παίξει όλα για όλα –όπως κάνει πάντα με τον Παναθηναϊκό- για να βελτιωθεί βαθμολογικά, αφού τώρα βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού. Αν δεν καταφέρει να πάρει τίποτα από αυτό το παιχνίδι στην Κρήτη το έχουν σίγουρο, ότι ο Αναστόπουλος θα αποτελέσει παρελθόν και θα ακολουθήσει τους Πετράκη, Τσιώλη που έφυγαν τις τελευταίες εβδομάδες.
Για αυτό λέω εγώ, ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού πρέπει να μπουν στο γήπεδο με μπροστάρη τον Μπέργκ και να πάρουν μία άνετη και πειστική νίκη και να βυθίσουν και άλλο στην βαθμολογία μία ομάδα, που η αλήθεια είναι πέρυσι έκανε ζημιές στον Παναθηναϊκό. Και στο κύπελλο τον απέκλεισε και στο πρωτάθλημα τον κέρδισε δύο φορές.
Πέρυσι  , όταν είχα γράψει ότι ο Πλατανιάς έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Ολυμπιακό θυμάμαι με ευγένεια με είχε πάρει τηλέφωνο ένα μέλος του Δ.Σ του Πλατανιά και μου είπε, ότι δεν έχω δίκιο. Το αν έχω δίκιο , η όχι ο κόσμος το κρίνει , εγώ απλά θυμίζω ότι ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας συνεχίζει να δίνει δανεικούς παίκτες στην ομάδα των Χανίων με τελευταίο τον Βλαχοδήμο. Επίσης υπάρχει ένα στοιχείο, που μοιάζει απίστευτο. Αν ρίξει κανείς μία ματιά στις κάρτες θα δει ότι η τρίτη ομάδα από το τέλος ο Πλατανιάς έχει υπέρ της κίτρινες 57 και κατά της κίτρινες 46. Ο Παναθηναϊκός, που είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας έχει υπέρ του κίτρινες 47 και κατά του κίτρινες 57! Και αν δει κανείς τον σχετικό πίνακα ο Πλατανιάς είναι η ομάδα, που δεν έχει δει κόκκινη κάρτα κάτι, που μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν καταφέρει.
Αντίθετα ο Πλατανιάς έχει πέντε υπέρ του κόκκινες! Επίδοση, που επίσης μόνο ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν καταφέρει . Την ίδια ώρα τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν αποβληθεί , ενώ οι «πράσινοι» έχουν τέσσερις υπέρ τους κόκκινες.  Με λίγα λόγια ο Πλατανιάς απολαμβάνει αντιμετώπιση από την διαιτησία ανάλογη με του πρωτοπόρου της βαθμολογίας, αν και δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού (φαντάζεται κανείς πόσο πιο χαμηλά θα ήταν ο Πλατανιάς αν δεν είχε και αυτή την αντιμετώπιση). Τυχαίο; Δεν νομίζω.
ΥΓ: Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σιδηρόπουλος και παρατηρητής διαιτησίας ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μαζαράκος…..
Πηγή:gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: