Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ψάχνει… Νάνο για δεξιά!

Παράλληλα με την υπόθεση του στόπερ ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να ψάχνει έναν δεξιό μπακ με τα χαρακτηριστικά του Νάνο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Ψάχνει… Νάνο για δεξιά
Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι ο Νίκος Νταμπίζας κινείται για την απόκτηση ενός στόπερ που θα κάνει τη διαφορά στον Παναθηναϊκό, κι αν προκύψει κάτι εξαιρετικό, θα προσπαθήσει να τον εντάξει από τώρα στην ομάδα.

Σύμφωνα με τη στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, όμως, οι «πράσινοι» ψάχνονται και για δεξί μπακ εν όψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου ψάχνει με… τρέλα έναν «Νάνο» για τα δεξιά και έχει βρει τον παίκτη που έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Ισπανό μπακ.

Επίσης, υποστηρίζει πως αυτό δεν είναι ο Γκάλο του Παναιτωλικού, αλλά ένας παίκτης που αγωνίζεται στο εξωτερικό. Ωστόσο, ο Νταμπίζας αναμένεται να ψαχτεί κι άλλο για να βρει τον ιδανικό.

Όσον αφορά τώρα το θέμα του κεντρικού αμυντικού, στο «τριφύλλι» τονίζουν πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον 21χρονο Σόουζα της Σπόρτινγκ.

Άλλωστε, πρόθεσή τους είναι να αποκτηθεί ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής και να κάνει τη διαφορά. Εξάλλου οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για το καλοκαίρι, όταν και λήγει ο δανεισμός του Σίλντενφελντ.

Ο Νταμπίζας φέρεται να έχει ετοιμάσει μία λίστα με στόπερ, που μένουν ελεύθεροι το ερχόμενο καλοκαίρι, αγωνίζονται σε προηγμένα πρωταθλήματα και στόχος του είναι (αν είναι δυνατόν να είναι ο παίκτης-βράχος της άμυνας) να κλείσει τους επόμενους μήνες εν όψει καλοκαιριού. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: