Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

«Προετοιμαστήκαμε εντατικά»

Τα Τρίκαλα δούλεψαν πολύ για το επικείμενο ματς με τον Πανιώνιο, με τον κόουτς των Θεσσαλών Κώστα Φλεβαράκη να εξηγεί ότι η ομάδα θα πρέπει να μάθει να πορεύεται με τους τραυματισμούς.

«Προετοιμαστήκαμε εντατικά»
Τα Τρίκαλα προετοιμάστηκαν όσο καλύτερα γίνονταν ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου (25/1, 16:00) με τον Πανιώνιο για την 15η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

Οι νεοφώτιστοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών όμως ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Φλεβαράκης τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να προσαρμοστούν στις συνθήκες.

«Κάθε παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία γιατί πέρα από την ποιότητα και το όνομα του αντιπάλου καλούμαστε να παλεύουμε για την νίκη. Ο Πανιώνιος έχει δείξει με τα αποτελέσματα και την ποιότητα του ότι είναι ένα σκαλοπάτι κάτω από τους δύο μεγάλους και είναι πιο κοντά σε αυτούς παρά σε όλους τους άλλους. Πλήρης ομάδα σε όλες τις θέσεις, παίζουν όλοι, έχουν φρεσκάδα, έχουν λύσεις», είπε αρχικά ο κόουτς της θεσσαλικής ομάδας και συνέχισε:

«Προετοιμαστήκαμε εντατικά, έχουμε προβλήματα τραυματισμών αλλά πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό. Πρέπει να είναι πάλι ο κόσμος στο γήπεδο, να βοηθήσει σε κόσμια πλαίσια για να συνεχίσουμε να δείχνουμε ότι η ομάδα είναι οικογένεια που αξίζει να είναι στην Α1. Ο δρόμος είναι μακρύς, οι διαφορές είναι μικρές, κάθε πόντος, κάθε κατοχή είναι σημαντική».

Από την πλευρά των παικτών, ο Μάριος Ματαλόν, σχολίασε: «Ο Πανιώνιος είναι μία ομάδα με πολύ καλό ρόστερ και με βάθος στον πάγκο που σημαίνει ότι έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις σε κάθε παιχνίδι. Εμείς δείξαμε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ότι μπορούμε αν δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας να ελπίζουμε στην νίκη. Αν είμαστε σε κακή μέρα δεν έχουμε καμία τύχη. Το γεγονός όμως ότι παίζουμε στην έδρα μας είναι σίγουρα υπέρ μας καθώς το φανταστικό κοινό μας δίνει άλλη ώθηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: