Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Σχεδόν «διάβολος» ο Μάτα!!

Τα τυπικά έχουν απομείνει για να φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χουάν Μάτα, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν και επίσημα πως υπάρχει συμφωνία με τη Τσέλσι για την απόκτησή του.

Σχεδόν «διάβολος» ο Μάτα!
Το βράδυ της Παρασκευής, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε την οριστική συμφωνία της με την Τσέλσι για την απόκτηση του Χουάν Μάτα και το μόνο που απομένει είναι πλέον τα τυπικά!

Όπου τυπικά, να περάσει αρχικά με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις για να αποδειχθεί πως είναι «ταύρος», καθώς και να συμφωνήσει στους όρους του νέου του συμβολαίου.

Στην ανακοίνωση των «κόκκινων διαβόλων» δεν αναφέρεται το κόστος της μεταγραφής, ωστόσο υπογραμμίζεται πως θα είναι ρεκόρ για το σύλλογο, κάτι που σημαίνει πως θα φτάσει τα 37 εκατ. λίρες, όπως λέγεται εδώ και λίγες μέρες.

Πιθανώς αύριο να ολοκληρωθεί οριστικά το deal και ο Ισπανός άσος να είναι και με τη... βούλα παίκτης των πρωταθλητών Αγγλίας, αφού είναι δεδομένη η επιθυμία του Ντέιβιντ Μόγιες να τον έχει μαζί του την προσεχή Τρίτη, κόντρα στην Κάρντιφ!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: