Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Μάντζιος: «Αναντικατάστατος ο Κάσες»

Στην απουσία του Κάσες από την προσεχή αναμέτρηση του Πανθρακικού απέναντι στον Πανιώνιο στάθηκε ο Άκης Μάντζιος στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου πριν το ματς.

Μάντζιος: «Αναντικατάστατος ο Κάσες»
«Πλήγμα» χαρακτήρισε την απουσία του Κάσες για τον Πανθρακικό ο Άκης Μάντζιος ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε την Παρασκευή, στάθηκε στις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι παίκτες του ενώ αναφέρθηκε επίσης και στην «δύναμη» της έδρας.

Αναλυτικά:

«Χρειάζεται υπομονή και προσοχή, προκειμένου να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη της έδρας, ώστε να φτάσουμε ακόμη πιο κοντά στον στόχο μας. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να αντιμετωπίσουμε μια αρκετά καλή ομάδα όπως ο Πανιώνιος, που προέρχεται από νίκη επί του ΠΑΟΚ και πρόκριση στο κύπελλο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Πρέπει να δούμε πώς θα είναι και οι καιρικές συνθήκες, αλλά σίγουρα χρειάζεται υπομονή και προσοχή, αφού ο Πανιώνιος είναι επικίνδυνη ομάδα στις αντεπιθέσεις. Με υπομονή και καθαρό μυαλό θα πετύχουμε το στόχο μας.

Ο Κάσες είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα μας και δεν μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιον παίκτη από μέσα. Έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που δεν έχουν άλλοι ποδοσφαιριστές μας, έδειξε το ταλέντο του με την αλλαγή του συστήματος και μας βοήθησε με τα γκολ και τις ασίστ του. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του και θα περιμένουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα την επιστροφή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: