Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Το τελευταίο… κομμάτι του «παζλ»

Εξελίξεις σηματοδοτεί για τον Άρη η έκδοση φορολογικής ενημερότητας για την «κίτρινη» ΠΑΕ, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να κινούνται για την απόκτηση του παίκτη άνω των 24 ετών.

Το τελευταίο… κομμάτι του «παζλ»
Τη δυνατότητα να κινηθεί για την απόκτηση του μοναδικού παίκτη άνω των 24 ετών, που έχει το δικαίωμα να ενταχθεί στην ομάδα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, δίνει η έκδοση φορολογικής ενημερότητας στον Άρη.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν μία εβδομάδα για να ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή με κάποιον έμπειρο χαφ, με τον Μανώλη Παπαστεριανό να παραμένει ψηλά στη σχετική λίστα.

Ο Σούλης Παπαδόπουλος παρουσιάζεται αισιόδοξος ότι τα νέα δεδομένα θα κάνουν τον 26χρονο μέσο να καταβάλει ακόμη μία προσπάθεια για να μείνει ελεύθερος από την Κονκόρντια.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο έμπειρος τεχνικός μπορεί πλέον να υπολογίζει στις υπηρεσίες των έξι νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, με τους πέντε εξ αυτών να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα του Άρη για το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Γουναρίδης θα πάρει τη θέση του τιμωρημένο Διούδη. Από εκεί και πέρα, ο Μπουγαΐδης θα παίξει δίπλα στον Κύργια, ο Βλάχος θα αγωνιστεί ως δεξί μπακ ο Καμινιώτης στον άξονα κι ο Μπακασέτας στα αριστερά της επίθεσης. Εκείνος που πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο είναι ο Τάτος, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: