Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Σύνθημα νίκης από Σάντσες!

Με στόχο τη νίκη θα αντιμετωπίσει η ομάδα του Απόλλωνα την Καλλονή, το Σάββατο στις 15:00 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τι δήλωσε στη Nova ο Λόρι Σάντσες.

Σύνθημα νίκης από Σάντσες
Ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στάθηκε στις δυσκολίες του σημερινού αγώνα με την Καλλονή, τονίζοντας ότι ο Απόλλων θα πρέπει να παρουσιαστεί προσεκτικός από το πρώτο λεπτό εάν θέλει να πάρει τη νίκη.

«Πάντα πάμε για τους τρεις βαθμούς και ίσως μας κόστισε το παιχνίδι με τον Αστέρα, όπου θέλαμε πάση θυσία να πάρουμε το τρίποντο. Στην Αγγλία το ονομάζουμε εξάποντο. Μας έπνιξε ο ενθουσιασμός σε αυτό το παιχνίδι. Ίσως ο πόντος να είναι καλός, αλλά εμείς προσπαθούμε πάντα για το τρίποντο. Πρέπει να συγχαρούμε και τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας που σκόραρε σε εκείνο το σημείο του αγώνα», δήλωσε αρχικά για την ήττα στο προηγούμενο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Λόρι Σάντσες.

Για το παιχνίδι με την Καλλονή:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Εμείς δεν παύουμε να στοχεύουμε στη νίκη. Η Καλλονή είχε δύο πολύ καλά αποτελέσματα και περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για το που πιστεύει πως θα κριθεί το παιχνίδι:

«Αυτό το λέω κάθε εβδομάδα. Όποια ομάδα σκοράρει περισσότερα γκολ και δεχτεί λιγότερα θα κερδίσει. Είναι πολύ απλό το ποδόσφαιρο. Να σκοράρεις και να μην δεχτείς γκολ. Τα υπόλοιπα είναι για τους παράγοντες και τους επιστήμονες».

Για το αν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα έχουν μπει στο κλίμα της ομάδας:

«Νομίζω ναι. Γι’ αυτό τους φέραμε. Θα χρειαστούν κάποιες εβδομάδες για να ενσωματωθούν, αλλά νομίζω ότι θα μας βοηθήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: