Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Με στόχο το «3 στα 3»

Την πρώτη του 3η σερί νίκη στη Σούπερ Λίγκα ψάχνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται τον Πλατανιά στη Λεωφόρο. Πώς σκέφτεται να παρατάξει τους «πράσινους» ο Αναστασίου.

Με στόχο το «3 στα 3»
Πολλά είναι τα κίνητρα του Παναθηναϊκού να φτάσει στη νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο (19:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρώτα από όλα οι «πράσινοι» έχουν την ευκαιρία να πετύχουν για πρώτη φορά την τρίτη τους σερί νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν πέντε φορές στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Επίσης, το «τριφύλλι» μπορεί μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος να βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, εφόσον ο Ατρόμητος δεν καταφέρει να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι.

Παράλληλα, οι Κρητικοί είναι η ομάδα που έχει κάνει «ζημιές» στον Παναθηναϊκό στο πρόσφατο παρελθόν και οι παίκτες του Αναστασίου καλούνται να πάρουν μία άτυπη ρεβάνς για την ισοπαλία (1-1) στον α’ γύρο του πρωταθλήματος.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Έλληνας τεχνικός έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή της αναμέτρησης, ώστε να προσθέσουν ακόμη ένα «τρίποντο» στη φετινή βαθμολογική συγκομιδή τους.

Από εκεί και πέρα, ο 42χρονος προπονητής αντιμετωπίζει ξανά αγωνιστικά προβλήματα, αφού ο Μέντες δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο Σίλντενφελντ συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο χέρι και ο Δώνης ταλαιπωρείται από ίωση.

Ο Αναστασίου θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Κουτρομπή, Ρισβάνη και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με τους Ζέκα και Πράνιτς να παίζουν ως εσωτερικοί μέσοι.

Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Αμπέντ, με τους Κλωναρίδη και Μπεργκ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Σπυρόπουλος, Ατζαγκούν, Καρέλης και Μπαϊράμι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: