Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Πήρε θέση ο Πανιώνιος για Λαμπρόπουλο!!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανιώνιος σχετικά με το συμβόλαιο του Βασίλη Λαμπρόπουλου. Ο νεαρός στόπερ φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ και οι «κυανέρυθροι» μεταθέτουν τις εξελίξεις για το καλοκαίρι.

Πήρε θέση ο Πανιώνιος για Λαμπρόπουλο
Τις τελευταίες ημέρες, αρκετοί ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου παρουσιάζονται σαν στόχοι της ΑΕΚ. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος όμως δεν επιβεβαιώνει τη συμφωνία με την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση.

Μάλιστα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε την Παρασκευή ότι στο συμβόλαιο του 23χρονου κεντρικού αμυντικού έχει γίνει μία τροποποίηση, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι η όποια απόφαση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή θα παρθεί από κοινού το προσεχές καλοκαίρι.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αναφορικά με το θέμα του Βασίλη Λαμπρόπουλου, γνωστοποιεί τα εξής: «Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο, η τροποποίηση του οποίου έγινε για ειδικό λόγο και πάντοτε σε συμφωνία μαζί του, αλλά και με τον εκπρόσωπό του. Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι σε ανοικτή διαπραγμάτευση με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, για την επέκταση του συμβολαίου του και σε κάθε περίπτωση η όποια απόφαση παρθεί θα είναι από κοινού και με αποκλειστικό γνώμονα το καλό του συλλόγου, όπως άλλωστε έχει δηλώσει πως επιθυμεί και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: