Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Μπατίστ: «Να παραμείνουμε ταπεινοί»

Ταπεινότητα συνιστά για τη συνέχεια ο Μάικ Μπατίστ, που είναι ικανοποιημένος από τη διαρκή πρόοδο του Παναθηναϊκού.

Μπατίστ: «Να παραμείνουμε ταπεινοί»
Ο Μάικ Μπατίστ είναι πολύ ώριμος για να γνωρίζει πως οι τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς στο Top 16 που μετρά πλέον ο Παναθηναϊκός δεν του εξασφαλίζουν τίποτα ακόμη.

«Είμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση που θέλουμε να πάμε. Είδαμε πώς πρέπει να ορίζουμε εμείς το ρυθμό του παιχνιδιού», δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές.

Αναφορικά με τα ματς που ακολουθούν με Ολυμπιακό, «Φενέρ» και Μπαρτσελόνα, είπε: «Πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι με τη σειρά που έρχεται. Φυσικά και θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα. Πρώτα έχουμε τον Ολυμπιακό, είναι σημαντικό για μας να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε το πλεονέκτημα έδρας. Σε αυτό το στάδιο της σεζόν τα παιχνίδια είναι συνεχή και πρέπει να τα βλέπουμε χωρίς βιασύνη, ξεχωριστά».


Πίστη Κάρι σε συμπαίκτες και Πεδουλάκη
Η θέληση όλων των παικτών του Παναθηναϊκού, αλλά και η δουλειά του προπονητή του Αργύρη Πεδουλάκη, ήταν η συνταγή για ακόμα μία νίκη, σύμφωνα με τον Ραμέλ Κάρι.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 3/3 στο Top 16 επικρατώντας στο ΟΑΚΑ της Εφές και αυτό αποδίδεται στην ετοιμότητα των παικτών του «τριφυλλιού», αλλά και στο τρόπο με τον οποίο δουλεύει ο τεχνικός της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, όπως υποστήριξε ο Ραμέλ Κάρι.

«Έχουμε 12 παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να μπουν και να παίξουν έχοντας θέληση για τη νίκη, για να προσφέρουν στην ομάδα. Ο κόουτς δουλεύει πολύ για να «σπάσει» τις αντίπαλες ομάδες και όσο τον ακούμε, θα είμαστε καλά», είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε:

«Ευχαριστώ τον Θεό για τη νίκη. Ξεκινήσαμε νωθρά στο πρώτο ημίχρονο αλλά στην επανάληψη βγήκαμε στο παρκέ αποφασισμένοι, παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: