Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Τσακώθηκαν στο... twitter Μπόλτον-Ρέντινγκ!

Ένα πρωτότυπο τσακωμό είχαν Μπόλτον και Ρέντινγκ. Οι δύο ομάδες είπαν να λύσουν τις διαφορές τους από το twitter, χρησιμοποιώντας τους επίσημους λογαριασμούς τους.

Τσακώθηκαν στο... twitter Μπόλτον-Ρέντινγκ
Καλά να τσακώνονται δυο οπαδοί διαφορετικών ομάδων. Καλά να τσακώνονται οι πρόεδροι δυο ομάδων. Αλλά να τσακώνονται και οι επίσημοι (!) λογαριασμοί twitter δυο ομάδων, αυτό είναι από τα ανήκουστα.

Οι Μπόλτον και Ρέντινγκ παίζουν μεταξύ τους το Σάββατο για την δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος και είπαν να… αρχίσουν από την Παρασκευή την κόντρα.

Την αρχή του «κακού» έκανε η Μπόλτον ανεβάζοντας στον λογαριασμό της ένα ειρωνικό σχόλιο για τον τελικό των πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ το 1995, όπου οι Γουόντερερς είχαν επικρατήσει. Φυσικά όλο αυτό, με την αναφορά στο επίσημο προφίλ της Ρέντινγκ, ώστε να το δει οπωσδήποτε.

Η απάντηση της Ρέντινγκ ήταν άμεση : «Η καλύτερη μας απάντηση είναι τα τρία γκολ που σας βάλαμε μέσα σε έξι λεπτά την περίοδο 2006-2007».

Ανταποδίδει η Μπόλτον: «Οκ, Σωστά. Πού ήσασταν όμως στη βαθμολογία στο τέλος της σεζόν»;

Φυσικά η Ρέντινγκ συνεχίζει: «Λοιπόν… ωραία. Ο μπαμπάς μας είναι μεγαλύτερος από τον δικό μας».

Για τελειώσει αυτή η ωραία κουβέντα με την Μπόλτον: «Ok! Ας τα λύσουμε όλα μια και καλή. Εμείς και εσείς, στις 3 αύριο».

Δείτε τον διάλογο:
Flashback. @ReadingFC won't thank us for this. Fabian de Freitas scores late on in the 1995 play-off final.
 
 
Reading FC         @ReadingFC
@OfficialBWFC Sadly we have to give you that one! Our best response is 3 goals in 6 minutes in the Premier League :) pic.twitter.com/IkKgToobqR
  
Bolton Wanderers FC         @OfficialBWFC
@ReadingFC Okay, fair enough. How'd the table end up that season?

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: